sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tervehdys!

Ja nimenomaan näin, sillä tervehtyminen on ottanut reilun viikon aikaa. Ensin tuli kuume ja kurkkukipu ja kun niistä selvittiin, saapui nuha. Mutta tajusin jopa huilata tällä kertaa. Monesti hoidan kaikki sovitut hommat myös kipeänä, koska riittävästi kun kiskoo buranaa, niin siihen pystyy kyllä. Viime aikoina olen kuullut huolestuttavan paljon tarinoita sydänlihastulehduksista sun muista jälkitaudeista ja olen tajunnut ottaa ne vakavasti. En kuitenkaan sairasta kovin usein, joten lienee syytä silloin ottaa muutama päivä levon kannalta. Maailma ei siinä ajassa kaadu eikä kuntosali minnekään häviä.


Grillikausi avattu! Näistä voi sitten arvailla, että mitä dieettiläinen söi ja mitä ei...
Painokin putosi sairasteluviikon aikana entiseen tahtiin eli mitään ei ole menetetty. Kiloja on pudotettu nyt seitsemän ja olo alkaa olla aika hyvä. Tämä on sitä aikaa dieetistä, kun tietynlainen flow tähän hommaan alkaa löytyä. Kunnon etenemisen alkaa huomata ja treeneistä ja aerobisista alkaa nauttia jotenkin aivan eri tavalla. Toki nälän tunnekin alkaa lisääntyä, mutta toistaiseksi olen selvinnyt melko vähäisellä nälällä. Vaatii toki todella säännöllistä ateriarytmiä.


Tämä päivä aloitettiin ihanalla lenkillä pitkin Porin metsää. Sateen jälkeen oli mainio sää ja hölkkäseurana paras ystävä, joten oli ehkä paras sunnuntaipäivän aloitus vähään aikaan. Lenkin jälkeen kaurapuuroa, joka alkaa taas muodostua dieettiruokien ykkösherkuksi. Parempaa kuin mikään herkku ikinä!

Päivällä olkapää-ojentajatreeni salilla muutaman supersarjan kera. Ihan ok treeni, ojentajat tuntuivat ainakin totaalisesti hyytyvän.

Tälle viikolle tuli nyt sairastelun jälkeen vain kolme salitreeniä, mutta vaikka happi meinasikin tukkoisuuden vuoksi loppua, niin melko hyvin ne silti sujuivat. Energiaa riittää vielä melko hyvin, vaikkakin kahvia tuntuu kuluvan aiempaa enemmän... Eli hieman alkaa tuntua, vaikka yöunetkin on vielä melko pitkiä. Myös teetä olen alkanut juoda ja sitä en tee ikinä muuten kuin dieetillä!


Vähitellen vähitellen... Vielä on paljon matkaa.
Blogi tulee muuten jatkossa hieman muuttumaan. Lähinnä ajatuksena on pitää blogi henkilökohtaisena blogina keskittyen treenaamiseen, fitnekseen ja omiin hömpötyksiin. Omat nettisivut (tai siis yrityksen) ovat myös perusteilla ja sinne olisi tarkoitus saada enemmänkin ravitsemusasiaa eli puhtaasti ravitsemusaiheiset kirjoitukset kirjoittelen jatkossa sitten sinne. Mutta ilmoittelen osoitteen, kun sivut ovat auki.

Santa Susannan EM-kisoista tuli muuten runsaasti suomalaismenestystä, mikä on aivan mahtavaa! Marjo ei valitettavasti päässyt sarjassaan finaaliin, mutta siitäpä ei lannistuta vaan painetaan uudella höyryllä eteenpäin :) Piia Pajunen otti fitness-sarjassa pronssia, mikä on kyllä huikea juttu! Sillä vaikka oma sarja jatkossa body fitness onkin, niin kyllä sydän sykkii ikuisesti vaparifitnekselle, on se sen verran hieno laji.

Omat kisatavoitteet ovat ainakin toistaiseksi kansallisen tason kilpailuissa, mutta kovaa saa niihinkin painaa! Eli ei muuta kuin syömään, niin jaksaa huomenna taas paahtaa aerobista, hejdå!

2 kommenttia:

Kerttu kirjoitti...

Mie jo oon ootellukki Sinun postausta! :) Kiva kuulla, mettä flunsa voitettu ja treenit kulukee ja dietti puree! :) Mitkä ihanuus vaatteet, farkut ja takki kuvassa? :) TSEMIÄ Sulle!

PetraBettina kirjoitti...

Kiitos! :) Takki on Better Bodiesin vanhaa mallistoa ja housut Tukholmasta hankitut Onlyt, aivan lempparifarkut!