perjantai 17. toukokuuta 2013

Fiiliksestä toiseen

Niin sitä vaan fiilis muuttuu päivien mukana. Viimeksi kaikki sujui niin hyvin, että piti oikein ihmetellä. Nyt... No, ei aina voi kulkea.

Viikosta tuli kiireinen, töissä oli haasteita, paino jumitti, treenaamaan ei meinannut ehtiä ja yöunet jäivät aivan liian lyhyiksi. Huominenkin mennään vielä jatkokoulutuksessa Turussa, joten lepäämisestä ei ole tietoakaan. Onneksi sunnuntaiksi on sovittu ystävän kanssa juoksulenkki. Saa palautella hölkäten ja tuulettaa päätään jutellen. Ehkäpä sitten jaksaa taas painaa yhtä kiireiseen ensi viikkoon.


Kiireessä ei ole muuten mitään vikaa, mieluummin teen paljon kuin olen tekemättä, mutta ongelmaksi tulee riittävä nukkuminen. Kuuden tunnin yöunet eivät riitä mihinkään. Ilta kuluu kassin purkamiseen ja uudelleen täyttämiseen sekä eväiden valmistamiseen. Jossain välissä pitäisi ehtiä pestä pyykkiä, käydä kaupassa ja opetella uusia Zumbabiisejä. Myös yksi muu tunti on suunnittelua vailla.

Kaiken tämän saisi kyllä organisoitua paljon paremmin jos sattuisi olemaan järjestelmällinen. Minä olen kaikkea muuta. Tällä viikolla olen käynyt jo monta kertaa kaupassa, koska en vain osaa ostaa esim. vihanneksia riittävästi kerralla vaan ne ovat koko ajan loppu. Lisäksi olen jo kahdesti loppuviikon aikana mennyt kahvitarjouksen perässä tiettyyn kauppaan ja kummallakin kerralla poistunut kaupasta muiden ostosten kera mutta ilman kahvia. Että näin.

Onpahan tullut nyt jumpattua ainakin, vedettynä tällä viikolla on kaksi kahvakuulaa, kaksi Zumbaa, BodyPump ja BodyAttack. Huomenna koulutuksessa vielä Pump ja Attack. Ei mene pelkäksi salin ja aamulenkkien vääntämiseksi tämä touhu :)

Tällaisesta olotilaa ei auta se, että sattuu töissä päivittämään makeisten hiilihydraattitaulukkoa. Helpostihan sitä nimittäin huijaisi itselleen hetkellisen hyvän olon herkkujen avulla. Ja voin kertoa, että makeisten ja jäätelöiden valmistajilla on aika houkuttelevat nettisivut. Pandalla alkaa jopa musiikki soida, kun sivuille klikkaa. Vielä kun keksisi miten sen musiikin saa pois.

Äitienpäiväkeksit
Kukkien sijasta viemisinä äitienpäivänä oli Marianne-kaurakeksejä.
Makeiset saavat kuitenkin odottaa syksyä. Myös jäätelötötteröt jäävät tänä kesänä nauttimatta, mutta niin ne ovat itse asiassa jääneet muutenkin. Kesä ei minulle automaattisesti tarkoita jäätelöä eikä lämmin päivä saa etsimään jäätelökioskia. Mikähän liittyisi jäätelöä paremmin kesään? Ehkä mansikat. Niitä odotellessa!

Ei kommentteja: