perjantai 24. toukokuuta 2013

"Uusia" ruokia

Heippa täältä kiireen keskeltä! Onneksi kiire muodostuu mukavista asioista, niin jaksaa. Töitä ja toisia töitä ja jumppia ja luentoja. Johonkin väliin parit omat treenit.

Useampaan otteeseen olen maininnut, etten ole iltatreenaaja. Keskiviikkona olin töiden jälkeen kuolemanväsynyt ja keksin jo (teko)syitä miksi illan treeni pitäisi siirtää johonkin muuhun päivään. No, en sitten löytänyt yhtään kohtaa, johon sen siirtää, niin läksinpä salille. Ja mitäs sitten tapahtui; tein ihan huippuJALKAtreenin triplasarjoineen kaikkineen. En oikein vieläkään tiedä mitä tapahtui mutta hällä väliä. Pääasia, että kulki! Jatkossa pitää pohtia tulisiko tehdä aikaisia aamutreenejä, jotta ehtii kaikki päivän menot. Vaatii vain ruokailun uudelleen miettimistä eli syödäkö niin aikaisin ennen treeniä jo aamupala vai korvatako aamupala jollain tavalla. Jotakin energiaahan sitä ennen treeniä kyllä tarvitsee.

Tänään yritin metsästää uusia vetoremmejä, koska olen TAAS onnistunut hukkaamaan toisen niistä, mutta kaupunkimme kummastakaan urheiluliikkeesta ei löytynyt. Hyvät on valikoimat. Eikä ollut ensimmäinen kerta, kun täältä etsin enkä löydä. Kuopiossa taisin löytää ihan kauppareissun ohessa Prismasta mutta täällä ei ole näköjään toivoakaan. Puuh.


Dieettiin tuli nyt muutosta ja vaikka kalorien määrä on tietysti vähenemässä, niin silti olen ihan innoissani muutoksista. Ruoka-aineet vaihtuivat hieman ja "uudet" ruoat ovat tervetulleita. Sinänsä ne ovat tosi uusia, koska ikinä aiemminhan en ole syönyt esimerkiksi rahkaa...

Olen myös hirveän onnellinen siitä, että vaikka itse osaan pyöritellä ravitsemusasioita ja tykkään suunnitella ja laskeskella, niin omasta dieetistäni minun ei tarvitse ottaa vastuuta. Sen suhteen valmentaja saa sanoa just eikä melkein, että mitä tehdään. En halua omassa projektissani vaivata yhtään päätäni näillä asioilla. Tottelen sokeasti ;) Ja sen uskallan tehdä, koska tiedän, että valmentajani tietää kilpailuihin valmistautumisista sata kertaa enemmän kuin minä.

Huomenna jälleen pitkä päivä edessä ja paikasta toiseen juoksemista tiedossa. Aika siis suunnitella päivän ateriat ja ruokailuajankohdat. Frozzy Packit ovat olleet kovassa käytössä. Näinhän sen pitäisi silti aina mennä. Ainahan ne ruokailut kannattaisi etukäteen suunnitella. Muuten saattaa syödä mitä sattuu ja miten sattuu. Yhtenä päivänä tulimme puolison kanssa kotiin huutavan nälän kanssa ja pohdimme ruokailua. No, meni vartti ja meillä oli pöydässä salaatti ja grillattua broileria. Eipä ollut iso vaiva eikä aika. Mutta olisiko niin tapahtunut dieetin ulkopuolella vai olisiko silloin todettu, että ei jaksa, eikö voitaisi hakea jotain... Niinpä, se on kumma että vartin reissu lähipizzeriaan on muka lyhyempi aika kuin vartin grillaushetki. Ehkäpä näistä huomioistaan vähitellen oppii jotakin.

Ei kommentteja: