sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Tarkenee!

Tänään vedettiin jatkokoulutuksessa BodyPump ja BodyAttack teoriaosioineen putkeen salissa, jonka ilmastointi ei ihan riittänyt päivän hellelukemille. Happea ei ollut riittävästi Attackin tarpeisiin ja tunti olikin yhtä selviytymistaistelua. Lisäksi tunnin alkaessa alkoi aamiaisesta olla turhan paljon aikaa, joten jalat painoivat noin tuhat kiloa.

Kaikesta huolimatta uusi Attack oli loistava! Nelos- ja ysibiisi olivat taas taattua tykitystä ja kerrankin biisit iskivät heti ekalta kuulemalta. Myös punnerruskappale oli aiempia "kevyempi" eli sellainen, minkä jaksaa varmasti täysillä painaa eikä hyydy kesken kaiken. Erinomainen juoksutreeni siis kesän ohjelmistossa.

Kouluttaja totesi tunnin aikana, että "Miten sisällä juokseminen voi olla näin kivaa?". Niinpä. Kesälläkin voi päivästään uhrata tunnin ja käydä sisätiloissa tekemässä treenin. Vaikka kuinka olisi hieno ilma, niin treenistä ei tarvitse tinkiä. Muuten voi jäädä aika monta treeniä tekemättä (vai onko siitä Suomessa pelkoa?). Tai sitten voi treenata ulkona. Kahvakuulailua auringossa omalla pihalla, ei sekään ihan huono vaihtoehto.

Yritän tässä epätoivoisesti pysytellä vielä Euroviisut hereillä, mutta katsotaan miten käy. Olen käyttänyt Kristan Marry me -biisiä muokkaustunneilla ja se on toiminut hyvin! Ainakin siis omaan korvaan, asiakkaista en ole varma ;) Hauska biisi joka tapauksessa. Kristan motto on kuulemma "More is more". Tällä hetkellä, kun kroppaa kolottaa ja väsyttää, ajattelisin ettei tuo motto oikein urheilemiseen sovi. Joskus vain liika on liikaa ja on osattava myös vain olla. Tai ainakin laskea intensiteettiä. Itse kun ohjaan, on oikeastaan kahvakuula ainoa tunti, jossa oma tekeminen jää kevyemmäksi. Muilla tunneilla yritän toimia hyvänä roolimallina ja tehdä liikkeet selkeästi ja tehokkaasti, tai jos Zumbasta on kyse, fiiliksellä. Sitä vaan on annettava itsestään kaikki, jotta tunnille saa oikeanlaisen fiiliksen aikaan.

Mutta huomenna en ohjaa vaan keskityn itsekkäästi itseeni. Maanantaina palataan sitten työmaalle. Viikonloppuja!


Ei kommentteja: