maanantai 7. tammikuuta 2013

Treeniä oikeaan aikaan

Olen aina tiennyt olevani aamu/aamupäivätreenaaja, mutta nyt kun olen jälleen päässyt aamutreenejä tekemään, vasta huomaan kuinka suuri ero aamu- ja iltatreenissä onkaan. Ja minun aamuni on siis klo 9-10, ei sen aikaisemmin. Mutta virtaa ja intoa treeniin on aivan eri tavalla kuin illalla työpäivän jälkeen. Tuolloin olen ihan liian väsynyt, että jaksaisin painaa täysillä tai että oikeastaan edes hirveästi kiinnostaisi. Lähinnä tekisi mieli hautautua sohvalle ja ystävystyä telkkarin kanssa. Aamuisin taas salilta ei ole mikään kiire pois ja treeniin keskittyminen on ihan eri luokkaa. Hyvät yöunet ja aamupalan jälkeen treenaamaan; siinä on hyvän treenin salaisuus! Hyvän aamupalan salaisuus taas on kahvi, kaurapuuro, mustikat, raejuusto ja lesitiini.

"Tositreenaajan" elämäni siis alkoi viime keskiviikkona. Jotain on sen jälkeen tullut tehtyä.
Ke: Selkätreeni
To: Aamulla kahvakuulatunti, illalla Zumba-tunnin ohjaus
Pe: Muokkaus-tunnin ohjaus
La: Kahvakuulatunti
Su: Rinta-hauistreeni
Ma: Jalkatreeni (illalla tulossa kahvakuulan treenausta)

Kahvakuulaa on nyt tullut treenattua, koska on pitänyt hioa tekniikkaa kuntoon. On kovin vaikea ohjata muita, mikäli ei kykene itse näyttämään oikeaa tekniikkaa. Ja hiominenhan tarkoittaa toistoja, toistoja, toistoja. Ja toistoja.

Jalkatreenissä ei vieläkään pystynyt kyykkyyn laittamaan kuin 85 kg eikä silläkään tullut kuin kutosia. Vankasti uskomme kuitenkin alakerran kehittymiseen ja painojen lisäämisen aikakin saapunee. Kutakuinkin tällä hetkellä kyllä koskee ihan joka paikkaan, että jotakin on perille asti mennyt.

Treeni-intoa kaikille! Hyvää uutta vuotta, me ei tehdä tyhjiä lupauksia vaan klassikoita ;)


Ei kommentteja: