torstai 17. tammikuuta 2013

Shoppailupäivä

Nyt kun teen töiä vain silloin tällöin, noudattavat päivät pitkälti samaa kaavaa: aamulla treenit - päivällä kotitöitä, tuntien suunnittelua ja koulutustehtävien tekoa - illalla tuntien ohjauksia. En voi valittaa. Vielä kun joku maksaisi tästä urheilijan elämästä palkkaakin ;)


Aamutreenit, kelpaa!
Treenien jälkeen kävin tänään hieman shoppailemassa.
 
 
Foam Roller on ollut hankintalistalla jo pidemmän aikaa. Loistava kehonhuoltoon, tosin hieman kivulias varsinkin jalkoja rullailtaessa, mutta auttaa selkeästi palautumaan. Puddingia on mainostettu niin paljon, että pakkohan sitä oli ostaa kun silmiin osui. Mielenkiinnolla odotan. Yhdessä annoksessa näyttäisi olevan energiaa 95 kcal, proteiinia 23 g ja kuituakin 4,1 g, joten vaikuttaa hyvältä.
 

Pari Niken paitaa löytyi urheiluosastolta ja lisäksi uusi leluni iPod touch. Tarkoituksena olisi käyttää iPodia tunneilla musiikin soittamiseen. Tähän asti olen käyttänyt vanhaa kännykkääni, jossa ei ole edes sim-korttia enää, joten joka tunnilla vähän jännittää kauanko se vanhus vielä kestää. Helpottaa kun on luotettava laite, johon pystyy helposti lataamaan musiikkia ja tekemään soittolistoja.
 

 
Muut ostokset lienevät melko tarpeellisia, mutta nämä ostin vain omaksi ilokseni; pitkään haaveilemani elämäkerrat Arnold Schwarzenegger ja Duff McKagan. Tällä hetkellä menossa on Slashin elämäkerta, joka on myös varsin mielenkiintoinen. Mielenkiintoista lukea millaista on ollut Duffin elämä, sillä miestä ei kirjan kannesta tunnista samaksi ihmiseksi, joka näkyy Gn`R:n livevideoilla, muutos on ollut melkoinen. Arnold taas on kehonrakennuksen elävä legenda, jota varmasti jokainen kehonrakentaja kunnioittaa. Itsekin olen seurannut häntä nuoresta pitäen.
 

Shoppailureissun jälkeen syömään ja tässä esimerkki siitä, että ruoan ei aina tarvitse olla kovin hienoa. Tummaa makaronia, paistijauhelihaa, hieman öljyä, herne-maissi-paprikaa sekä öljyllä ja hunajalla maustettuja porkkanoita. Helppoa, nopeaa, yksinkertaista ja vielä maukastakin.
Ja taas jaksaa!
 
Viikonloppuna suuntaan länsirannikkoa pohjoiseen päin eli tiedossa Vaasan reissu.
Palataan ensi viikolla asiaan, mukavaa loppuviikkoa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mua houkuttelisi paljon ostaa juurikin tuota Puddingia - kerrohan sitten mitä pidit! :) -Paula

Jenni.S kirjoitti...

Mun blogissa on sulle tunnustus:
http://miksitulen.blogspot.fi/

PetraBettina kirjoitti...

Kiitos Jenni!