keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Treeniä ilman musiikkia

Tänään olka-ojentajatreenin jälkeen sain raahattua itseni venyttelytunnille. Tai puolituntiselle. Olen niin jumissa, että jokainen venytys koski mutta rauhallinen hengittely ja rentoutuminen hieman lievensi tuskaa. Ja venytyksessä tulee todella tuolla tunnilla pysyttyä, itse kun venyttelee, voi venytys jäädä melko lyhyeksi. Pitkäkestoisia venytyksiä ei tulisi tehdä heti rankan treenin jälkeen. Tein tänään salilla käsiä, jonka jälkeen hieman crossarilla lämpöä ja tunnille venyttelemään lähinnä jalkoja ja selkää. Näin homma toimi hyvin.

Salitreenissä pystypunnerruksessa edelleen 20 kg käsipainot, ei vaan pysty isompia vielä mutta hyvä että vakiintunut nyt tuohon. Aiemmin oli pitkään 18,5 kg painot käytössä. Kapeassa penkissä pari seiskan sarjaa 60-65 kg:lla (en vieläkään tiedä paljonko se smith itsessään painaa...). Tosin se seitsemäs toisto oli kummassakin sarjassa melko ruma, että ehkä sitä ei lasketa ;)

Useammassa blogissa on näkynyt nyt biisilistoja treenin ajalle. Itse en voi kuvitellakaan treenaavani napit korvilla. Aerobisia voin kyllä tehdä mutta salin puolella häiritsee hirveästi, kun en kuule jos minulle puhutaan. Eipä siellä kyllä hirveästi höpistä mutta en silti halua olla omassa kuplassani muiden keskellä. Tähän liittyen minua ei myöskään yhtään haittaa minkälainen musiikki salilla soi. Jos sieltä tulee jokin hempeä hömppälaulu, ei haittaa. Ei minun sarjani siitä musasta ole kiinni, tehdessäni en edes kuule sitä. Enemmän häiritsevät kovaan ääneen kuulumisia vaihtavat tosibodarit ;)

Lautasmalli on varmastikin kaikille tuttu asia. Silti sen omalle lautaselle tuominen on toisinaan hankalaa. Lautasmalliahan voi noudattaa myös esim. jo ostoksia tehdessä. Puolet ostoksista kasviksia, hedelmiä ja marjoja. Mahdoinkohan ihan tänään onnistua? Perunaa ei taideta tässä tapauksessa kasvikseksi laskea. Osasta näitä ostoksia valmistui peruna-bataatti-porkkanamuusia perinteisen jauhelihakastikkeen kera. Hyvää oli!         
Kasvisten käyttö on muuten tehty meille erityisen helpoksi. Löysin kaupasta valmiiksi pilkottujen keittojuuresten lisäksi myös valmiiksi pilkottuja uunijuureksia. Nehän sujahtavat uuniin siis yhtä helposti kuin ranskalaisetkin...eikö?

Ei kommentteja: