tiistai 23. lokakuuta 2012

Stockholm

Matkustaminen on nykyään hirmu helppoa. Viime viikonloppu vietettiin ystävän kanssa Tukholmassa, kun tajuttiin, että Blue1 lennättää meidät suoraan Porista Tukholmaan reilusti alle tunnissa. Tukholman päässä heti lentokentän oven edestä bussiin, jolla keskustaan. Bussi huristi Tukholman rautatieasemalle aivan hotellimme ohitse, joten viiden minuutin kävelymatka hotellille sujui ilman karttaa. Mahtavaa.

Joe & the Juice
Ystävän toiveesta pistäydyttiin vasta avatussa Joe & the Juice -raflassa. Paikasta saa siis vastapuristettua (todellakin, mehu tehdään kokonaisista hedelmistä siinä silmien edessä) mehua ja sandwichejä. Omassa mehussa erityisen paljon kiiviä, oikein maukasta! Leipäni taas sisälsi Serranon kinkkua ja mozzarellaa, ystävällä avokadoa. Suosittelen kokeilemaan, mikäli Joe & the Juice kävelee teitä vastaan jossain päin maailmaa.

Reissun tarkoituksena oli vain shoppailla ja ottaa rennosti. Lähinnä päästä hetkeksi arjesta pois ja olla tekemättä mitään.


Frozzypack
Desingn Torgetilta bongasin frozzypackit eli
eväsrasiat, jotka pitävät ruoan kylmänä seitsemän tunnin ajan. Jatkossa ei saa aina tarvitse raahata koko kylmälaukkua mukana, jos tarvetta on vain yhdelle ruoalle.Broileria, pastaa, herkkusieniä, paprikaa, rucolaa, kermaa, pestoa...
Urban Coffeen lounaspasta


Pienet shoppailut

Lentokentällä ihan selkeästi vastaan käveli Ruotsin PM-joukkue. Vai missä muussa urheilulajissa miespuolinen kisaaja on harvinaisen hyvin ruskettunut ja maajoukkueverkkarit on Better Bodiesin mallistosta..?


Lentokenttäherkuttelut ennen lähtöä. Lentokentän hinnoilla tottakai.

 
Ehkäpä sitä jaksaa arkea siis taas hetken. Ainakin olkapäät ja ojentajat sujuivat treenisalilla eilen, tulipa pari pakkotoistoa tehtyä myös. Tänään vuorossa Zumbaa, mahtavaa viikkoa kaikille! (ai niin ja huomenna autokoulun teoriakoe, aaaapuaaa!)

Kotona herkuttelua tähän malliin; tacoja, chiliä, fetaa...

Ei kommentteja: