perjantai 18. maaliskuuta 2011

Jotain kitinän lisäksi?

Hmmm, tarkoitus oli aloittaa yhdistetty treeni/ravitsemusblogi mutta jotenkin tämä on jäänyt tällaiseen yleiseen kitinään ravitsemusmaailman epäkohdista. No, ehkäpä tässä vielä päästään käytännön asiaankin. Jossain vaiheessa.
Treenit etenee suunnitellusti, mitä nyt treeniaikaa on välillä hankala löytää ja homma sijoittuukin usein aikaiseen aamuun. Aerobista tulee tuntien ohjauksen muodossa tällä hetkellä n.3-6 tuntia viikossa. Joskus enemmänkin kun oikein intoutuu tuurailemaan.. Olisihan tuolla nyt hyvät ilmat myös vetää luistimet jalkaan ja lähteä Kallaveelle mutta vähiin on jäänyt se tänä talvena. Välillä tuntuu, että sitä yrittää vaan selvitä viikko kerrallaan eteenpäin hoitaen vain kaikki pakolliset asiat. Ylimääräisestä on turha stressata vaan on parempi niinä harvoina vapaa-ajan hetkinä tehdä ihan mitä juuri silloin mieleen tulee. Tämän illan vapaailta menee kuunnellessa Ässien matsia nettiradiosta, huomenna taas olen kutsunut muutaman koulukaverin illanviettoon. Kuulostaa mukavalta viikonlopulta :) Sunnuntaina voikin sitten taas paneutua kouluhommiin.
Mutta siis, treeneistä on tulossa enemmän joskus kun saan aikaiseksi ;) Kuvia on ehkä tulossa joskus kun saan kameran kuntoon. Siihen asti jatkan tekstillä ja turhalla napinalla ;)

Ei kommentteja: