sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Fitness Classic

Huoltajan kuvakulma
Fitness Classic Helsingissä takana ja olipahan hieno reissu! Valmennettavani ja hyvä ystäväni Marjo vei bikinin lyhyen (-158 cm) sarjan ja voiton päälle tuli vielä paikka EM-kisoihin. Melkoisen upea saavutus.

Töitäkin voiton eteen on kyllä tehty, josta kaikki kunnia urheilijalle itselleen. Yhteistyömme on kuitenkin toiminut hyvin ja tästä on hyvä jatkaa kohti EM-kisoja ja muita tulevia koitoksia.

Helsinkiin lähdimme jo perjantaina aamusta ja kilpailijakokouksen lisäksi ohjelmassa oli, mitäpä muutakaan kuin värin maalaamista. Siinä se aika rattoisasti aina kisaviikolla sujuu. Lauantaina kuntotsekkaus ja vähän riisikakkua koneeseen, lepäilyä, valmistelua, odottelua. Kisapaikalla aika menee lähinnä odotteluun. Samalla bikinien tsekkausta, hieman öljyä pintaan, bikiniliimaa, pumppailua ja fiilistelyä.


Kisan jälkeen olikin sitten helppo hymyillä. Mahtava fiilis taisi olla kummallakin. Olen todella onnellinen Marjon puolesta. Kaikki tsemppi hänelle vielä jatkoon!

Itsellehän tuo takahuoneessa palloilu sai toivomaan, että olisin jo itsekin samassa tilanteessa; valmistautumassa kisaan. Mutta itsellä olisi tässä vielä ensin tämä työ tehtävänä, sitten vasta pääsee nauttimaan työn tuloksista. Dieetti on lähtenyt hyvin liikkeelle ja fiilis on hyvä, joten ei muuta kuin kohti uutta treeniviikkoa!

1 kommentti:

Kerttu kirjoitti...

Kiva kuulla, että siellä kaikki sujuu mallikkaasti, homma toimii, tsemppistä Sulle! :)