maanantai 5. maaliskuuta 2012

InBodysta ja Oksanasta motivaatiota
Uutta Oksanaa teille. Ja myös itselle, sillä alkaa tuota motivaatiota taas kummasti ilmestyä kun tällaisia katselee... Oksana oli viikonlopun Arnold Sports Festivalien fitness-sarjassa kolmas. Voittajaksi selviytyi (jälleen kerran) Adela Garcia. Jännä miten yksi nainen voittaa aina... Taitaa olla tosi hyvä.

Minä sain jopa ihan ehjän treeniviikon viime viikosta. Ja tuntuu tämä "treenaan kun jaksan ja ehdin" -mentaliteetti sopia tällä hetkellä ainakin minun jaloille, sillä kyykky on alkanut kulkemaan nyt aiempaa paremmin. Jei! Uusi SH`BAM saatiin myös lanseerattua, joten nyt on senkin opettelu suoritettu.

Kävin myös InBodyssa viime viikolla. En kyllä tiedä miksi, sillä tuskin tällä treenillä nyt hirveästi kehitytty on ja eiköhän tuon kehon koostumuksen nyt aika hyvin näe peilistäkin... Joku ihmeen päähänpisto se taas oli. No, joka tapauksessa lihaksen määrä on pysynyt ennallaan (jännä, ettei tällä metodilla se lisäänny), mutta ei tuo rasvaprosenttikaan mitenkään hirveä ollut, parinkympin kieppeillä. Toki näin urheilijana toivoisi aina olevansa hyvässä kunnossa, mutta onhan sen nyt tiennyt, että tässä on tullut otettua vähän rennommin. Olen siis tällä hetkellä ihan tyytyväinen (tai ainakin kovasti väitän itselleni niin).

Tämä kevät on saanut minut kyllä jokseenkin ahdistuneeksi, kun on gradua ja vikoja kursseja ja lopputenttiä (johon en ole edes aloittanut lukemista) ja harjoittelua ja muuttoa ja epävarmuutta vähän kaikesta. Niinpä yritän olla ottamatta stressiä näistä treeniasioista. Mukava on treenata, sillä silloin saa ajatukset hetkeksi muualle ja hyvän olon, mutta toisinaan tässä hulinassa hyvää tekee myös täyslepo. Jos viime postissa puhuttiin joustavuudesta syömisessä, niin kai tämä on sitten joustavuutta elämässä ;) Joka tapauksessa energisiä treenejä kaikille ja aurinkoista viikkoa!

2 kommenttia:

Valkee kirjoitti...

Joo, onhan tuo Oksana aika motivoiva :) Niin kaunis ja taitava ja ja ja... Ah <3 Tylsää vaan että tuo Garcia aina voittaa... Itse olisin sijoittanut Oksanan korkeammalle kuin kolmannelle sijalle?? Sama myös Marie Silmärin kanssa, vaikkei nyt fitnessissä kisannutkaan.. Ihan ihme kriiterejä välillä tuntuu dumareilla olevan?

Hei mitä mieltä muuten olet, että onko rasvaprosentti 25 ok... Tuommoisen tuloksen itse sain kun tammikuussa kävin biosignature-mittauksessa. Tehtiin siis pihdeillä :)

PetraBettina kirjoitti...

No on kyllä minun mielestä ok. Yleisesti kai naisilla rasvaprosentin tulisi olla alle 30 (InBody antoi viitearvoksi alle 28), mutta tietty urheilijat tykkäävät pitää itsensä hieman timmimmässä kunnossa.
Ja tietysti itselle tärkeää on se, montako kiloa sitä rasvaa on, jotta tietää mikä olisi edessä dieetille lähdettäessä.

Vaparit pitäisi vielä nähdä, mutta kyllähän Oksana oli huikeassa kunnossa! Mieletön urheilija.