keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Mitä sinun ostoskärrystä löytyy?

Toripolliisin kanssa Oulussa

Terkkuja Oulusta! Kivaa oli ja saattoi mennä myös aika lujaa, mutta mitäpä tuosta. Jos sitä joka sunnuntai heräisi pirteänä treenaamaan, niin olisiko se enää kivaa? Pitää kokeilla jotain muutakin välillä J Ja Dankohan oli jälleen ihan huippu. Levottomia välispiikkejä ei tällä kertaa hirveästi kuultu, mutta meininki oli muuten taattua Dankoa. Olin fiiliksissä! Toivottavasti pian taas uudestaan.

Rock n` rollista sitten paluu arkeen. Olen herkkulakossa. Kokonaiset kaksi viikkoa, kuvitelkaa! Kahden viikon päästä matkaan Riikaan kiekkoa katsomaan ja silloin saa seuraavaksi pullastella. Ostin sunnuntaina paluumatkalle suklaata ja vannoin, että sen jälkeen en suklaaseen koskisi ennen Riikan reissua. Puoliso lähti leikkiin mukaan ja laajensi sen herkkulakoksi. Sillä mennään sitten.
Tällä viikolla onkin sitten ”herkuteltu” klementiineillä, ovat älyttömän hyviä ja makeita nyt. Ja miten niistäkin tulee ihan joulu mieleen? Pitää ostaa myös punaisia omenoita. Pohdin tuossa, kun tehtiin viikon kauppareissu, että loppujen lopuksi eivätpä nuo ruokaostokset hirveästi ole dieetin jälkeen muuttuneet. Samaa tavaraa sieltä kärrystä (tai kärristä, niin kuin savolaiset sanovat...) aina löytyy.
Minun kaapista löytyy aina:
·        rahkaa
·        raejuustoa
·        maitoa
·        kananmunia
·        kaurahiutaleita
·        mustikoita
·        persikkaa
·        tomaatteja
·        paprikaa
Ja nykyään hirveän usein myös ruisleipää, Beceliä, leikkelettä, appelsiineja ja näkkileipää. Eipä siinä tarvitse kaupassa juurikaan miettiä. Joskus pitäisi muistaa taas enemmänkin jäädä hyllyjä tutkailemaan ja uutuuksia bongailemaan. Mutta mitäpä hyväksi havaittuja tuotteita vaihtamaan kun ei edes kyllästytä.
Lämmin ruoka kokee sitten enemmän vaihtelua. Eräänä päivänä herkuteltiin jopa pasta carbonaralla! Tosin se oli tuunattu niin, että sisälsi kinkkusuikaleita ja Sydänmerkin omaavaa ruokakermaa. Mutta hyvää oli joka tapauksessa!
Nyt on taas aika painua duuniin. Huomenna tiedossa olisi olkapäätreeniä, koulujuttuja ja BodyAttackia, jei! Ja taas tässä mennään viikonloppua kohti, ei muuta kuin mukavaa loppuviikkoa ja hyviä ruokaostoksia! J

Ei kommentteja: