Siirry pääsisältöön

Hullun hommaa

Ciao! Kuva on sarjastamme: Harjoitellaan yhdessä kameran käyttöä ja opetellaan rajaamaan kuva niin, ettei tarvitse siivota sekä käyttämään sellaista tarkkuutta ettei tarvitse meikata. Hirmu kätevää.

Niin siis tiedättekö, että on tämä kyllä ihan hullun hommaa. Tämä harrastus meinaan. Tai kaikkihan sen jo tiesi, että tämä hullu harrastus ei jää treenisalille vaan seuraa mukana joka ikiseen elämän pieneen sopukkaan tällä hetkellä. Mutta ei se haittaa. Tämän hulluuden toteamisen aiheutti se, että kilpailijalistat julkaistiin eivätkä ne olleet taaskaan yhtään viime vuosia runsaslukuisemmat fitness-sarjan osalta. Lappeenrannassa meitä on neljä ja jos kaikki karsintakisan käyneet jatkavat SM-kisoihin, on meitä siellä viisi. Viisi! Siis mitä hittoa? Miksei ketään kiinnosta vaparin tekeminen? On se nyt kummallista.

No mutta, kisasta tulee kyllä kova tälläkin osanottajalistalla. Mirkan ja Johannan aiemmat vaparit nähneenä tiedän, että huippumenoa on ainakin heiltä varmasti tulossa. Yritetään siis korvata tasokkaalla kilpailulla se kilpailijoiden määrä :) Olisi se kuitenkin hienoa jos joskus saataisiin tämänkin sarjan suosiota nostettua. Ehkä joskus.

Kunto on mennyt eteenpäin mutta hirmuisesti on vielä töitä tehtävänä. Elämä pyöriikin täysin tällä hetkellä töiden ja treenien ympärillä. Haaveet gradun eteenpäin viemisestä olen hylännyt ja todennut, että se saa jäädä odottamaan lokakuun loppua. Suunniteltu aikataulu menee täysin plörinäksi, mutta ei voi mitään. Aivokapasiteetti ei nyt riitä. Vapaa-aika on kortilla ja usein on uusia ryhmäliikuntatunteja suunniteltavana niinä hetkinä. Lisäksi kaverit ovat kertoneet, että kotosallakin pitäis jotain ihmeen kotitöitä joskus tehdä. Tiedä häntä sitten. Olen ottanut tavaksi iltaisin töistä tullesta istahtaa sohvalle ja olla tekemättä mitään. Enkä edes ole kokenut huonoa omatuntoa. Se taas johtuu siitä, että perustelen itselleni, että dieetillä tarvitsee myös lepoa ja urheilijan pitää huolehtia myös rentoutumisesta. Hah. Toimii.

Täällä on muuten kuumetta ilmassa. Mutta siis lähinnä asuntokuumetta ja sen sellaista. Sellainen kummallinen pesänrakennusvietti on iskenyt. Ja ongelma vain paheni viikonlopun Porin reissulla. Minussa esiintyy huolestuttavavia aikuisuuden merkkejä, joita vastaan olen aina kapinoinut. Olen aina väittänyt etten vielä vuosiin halua omaa punaista tupaa, perhettä, koiraa ja farmariautoa, mutta kas, ihmeitä näköjään tapahtuu. Tai siis ihminen tulee vanhaksi, muuttuu tylsäksi ja alkaa haluamaan samaa mitä niin monet muutkin ihmiset; aloilleen asettumista ja perheen perustamista. Ilmeisesti luonto tekee tehtävänsä. Olen ollut vakuuttunut, että minusta ei tule tyypillistä aloilleen asettautuvaa kolmikymppistä ja juuri sellainen minusta on nyt tulossa. Mitä hittoa? Miten tässä näin kävi ja mihin tästä saa valittaa? Ja onko tämä oikeastaan edes huono asia? Pitääkö elämässä edes haluta kovin erikoisia asioita vai riittäisivätkö ne ihan tavalliset haaveet? Punainen tupa, perhe ja koira (siis kissa)?

Hattu on kyllä tungettu täyteen jäitä, sillä vielä pitäisi jaksaa viimeinen rutistus opiskeluja ennen kuin voi haaveilla muuttamisesta tai yhtikäs mistään muusta. Toiveammattini kun ei ole gradua vaille valmis maisteri vaan ihan oikeasti haluaisin vuoden sisällä valmistua. Pitääpä nauttia siis viimeisestä villistä opiskeluvuodesta! (Hirmu villiä onkin ollut, olen ollut yksissä opiskelijabileissä - ja sielläkin selvin päin )

Ja nyt pitää nauttia päiväteestä ja rahkasta ja sen jälkeen ihmisten liikuttamisesta! Loppuillan ajattelinkin sitten istua sohvalla ja ehkä tuijottaa televisiota (sillä urheilija tarvitsee paljon lepoa ;)). Hauskaa heinäkuuta!

Kommentit

Tuwi sanoi…
Ei se ole paha ja "tylsää", että haluaa asettua paikoilleen. Tärkeintä on, että on onnellinen :) Jos se vaatii punaista tupaa ja perunamaata, sekä 1.7 lasta, niin sitten niillä mennään!

Hyvä että muistat levätä. Kävin keväällä lihavuustutkijoiden seminaarissa ja siellä juuri korostettiin levon merkitystä ;)
PetraBettina sanoi…
Hirveän hämmentävää, että tulee tunne että elämässä parasta onkin ne pienet suuret arjen hetket, eikä aina tarvitse saavuttaa jotakin älyttömän suurta. Voi olla maailman onnellisin ihan tässä ja nyt.

Ja hei, kuulin tuosta seminaarista ja pohdinkin sitä, että kun toisinaan kärsin unettomuudesta, niin olenko nyt "altis" lihomaan.. Kompensoin siis unettomuuttani lepäämällä muuten paljon. Lisää hyviä syitä löhöämiselle :)
Tuwi sanoi…
Muistaakseni siellä oli puhe siitä, että ainakaan ylipainoisten on pelkällä unettomuudella asiaa selittää :D. Mutta vähentynyt uni lisää halua syödä sokeria ja epäterveellisiä ruokia, mikä sitten voi lihottaa.

Että ehkä voisit ollakin altis, jos et kiinnittäisi huomiota siihen, mitä syöt? :)
Unknown sanoi…
Hei tsyby! Mietin tota että jotta koska kun kirjoitit meitä olevan parhaassa tapauksessa SM-lavalla 5, että Tiinahan pääsee vanhan kisamenestyksen turvin sinne meidän sarjan kisaan vaikka onkin karsinnoissa BF:ssä.

Eli luulisin että karsintojen menestyksestä sitten riippuu kummassa sarjassa hän kisaa lokakuussa. Eli ehkä meitä onkin 6!!! :D (aika säälittävää sekin. Tehdään siitä sit ees helkkarinmoinen skaba!)
PetraBettina sanoi…
Niinpäs joo! Enhän ajatellut tuota lainkaan. Onhan tuo kuusikin silti melko surkeaa, mutta onneksi me korvataan se kisan laadulla ;) Tsemppiä meille! :)
Unknown sanoi…
Tsemppiä meille! :D

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vauvaperhe matkalla - Teneriffa ja Sunwing Fanabe Beach

  Näin ensimmäisen lapsen kanssa tehdyn ulkomaan matkan jälkeen täytyy todeta, että kyllä tuollainen pieni ihminen muuttaa elämää aika lailla! Ensin jo Fitness Classicissa totesin, että enää ei taida ikinä tulla aikaa, kun pystyisin 110 % keskittymään johonkin asiaan. Osa minusta on aina Tinkan kanssa. Aina. Matkalla taas huomasimme hyvin konkreettisesti sen, miten kaikki tehdään lapsen ehdoilla. Siis ihan kaikki. Ei kuulkaa paljon löhöilty auringossa tällä lomalla. Saati että olisi nautittu drinkkejä rauhassa terassilla. Tai edes vietetty niitä omia hetkiä kuntosalilla. Pääsin treenaamaan tasan kerran, että sillä lailla!  Todistusaineistoa treenistä! Hotellin sali oli todella hyvin varusteltu eikä ruuhkaa ollut. Menomatka Teneriffalle sujui hyvin. Tinka leikki sylissäni ja seurusteli kanssamatkustajien kanssa. Unta haettiin jonkin aikaa, mutta sitten hän nukahti syliini ja otti melkein parin tunnin unet. Kaiken kaikkiaan matka sujui ongelmitta. Kuljetin Tinkaa lentoken

Synnytyskertomus - viikko sairaalassa

  22.5.2017 Olin kovasti psyykannut itseäni siihen, että tämä toinen synnytys sujuisi ensimmäistä paremmin ja nopeammin. Tekisin kotona kaikkeni, jotta jaksaisin olla siellä supistusten kanssa mahdollisimman pitkään. Kaikki menisi hyvin ja olisin pian vauvan kanssa takaisin kotona. No, asiat eivät aina mene kuten toivoo tai suunnittelee, varsinkaan näissä lastensaamisasioissa. Kipeät supistukset alkoivat viikko sitten tullen aina silloin tällöin yksittäisinä tai muutamina peräkkäisinä. Yhtenä yönä säännöllisiä supistuksia tuli viiden tunnin ajan, kunnes ne sitten lopahtivat. Tämänkin jälkeen aina silloin tällöin sai keskittyä hengittelemään ja pohtimaan, että nytkö..? Mutta ei. Sitten sunnuntain ja maanantain välisenä yönä parin tunnin tiheämpiän supistelujen jälkeen menivät lapsivedet. Soitto synnärille, josta kehotus siirtyä paikan päälle. Koska supistukset loppuivat siihen, lähdin yksinäni autolla liikkeelle. Enpä olisi ajatellut, että ajan itse synnärille, kun aika tule

Onnistuneet ja vähemmän onnistuneet vauvahankinnat

Varoitus; pelkkää vauvahöpötystä tiedossa! Pienen ihmisen tulo aikaansaa melko paljon shoppailua. On käsittämätöntä miten paljon niin pieni ihmistaimi tarvitsee tavaraa. Tai tarvitsee ja tarvitsee, kai sitä vähemmälläkin selviäisi, mutta kyllähän se tavara elämää helpottaa. Jonkun verran tekisin asioita ja ostoksia kuitenkin toisin, jos nyt saisin valita. Lähinnä, kun ajattelisin, että panostanko vai pihistänkö, niin tällä tiedolla valitsisin aina panostan. Kaikki pihistykseni kohteet ovat olleet huonoja päätöksiä. Ainakin meidän elämässä. PINNASÄNKY Pinnasängyn kanssa olisi oikeastaan voinut pihistellä todella paljon, sillä eihän me tarvittaisi koko sänkyä! Se on kyllä makuuhuoneessamme, mutta toimii vain laitana, jottei Tinka putoa sängystä lattialle. Varsinaisesti nukkumista on pinnasängyssä harrastettu ehkä kaksi kertaa kymmenen minuuttia. Pinnasängyn ostimme Ikeasta ja pohdimme tuolloin, että tarvitaanko sänkyä, josta saa laidan alas. Emme keksineet käyttöä sellaiselle (Ker