torstai 21. heinäkuuta 2011

Jazzit jälleen vuoden päästä!

Ready for Pori Jazz!


Meidän lisäksi 25 000 muutakin halusi nähdä Sir Elton JohninJazzit on jazzailtu tältä vuodelta. Pohdin tuossa, että en ole vielä ikinä ollut Jazzeja itse viihteellä. Porissa asuessa Jazzit tiesivät aina töitä. Ja viimeiset kolme kesää onkin mennyt Kuopiossa ja dieetin parissa. No, ehkä ensi kesänä. Ehkä. Ja ehkäpä ensi kesänäkin jazzkadulta löytyy se ihana fudge-taivas, jonka nyt lähes itkien jouduin ohittamaan...
Aamulenkit tuli Porissa tehtyä tuttuun tapaan metsässä itikoiden syötävänä. Eksyinpä myös keskelle vanhaa "työpaikkaa" eli Isomäen jazz-leirintää. Mukavasti näytti olevan jälleen asuntovaunuja paikalla. Seuraava reissu suuntautuukin sitten Helsinkiin, jossa Rihanna is on the beach tuossa kuukauden päästä. Ja siitä pari viikkoa niin pääsen hyvin ansaitulle viikon kesälomalle. Onhan tässä nytkin sellainen 12 päivän työputki menossa, että ehkäpä sitä muutaman lomapäivän ehtii ansaitsemaan.

Tällä hetkellä painan noin seitsemän miljoonaa kiloa. Se saattaa johtua siitä, että olen taas lopettanut nukkumisen eikä lisäksi kroppani tykkää helteistä vaan kerää kilokaupalla nestettä. Edistymisestä ei siis ole mitään tietoa. Jalka ei oikein enää nouse ja väsyttää ja vituttaa, että eiköhän siellä jotain tapahdu kuitenkin koko ajan ;) Ei vaan, kyllähän tässä vielä jaksaa mutta koville se välillä ottaa. Välillä on vaikea saada sykettäkin ylös, kun tuntuu ettei vaan yksinkertaisesti jaksa nostaa jalkaa. Onneksi ohjaajan työ on kuitenkin sillä tavalla vuorovaikutteista, että sen lisäksi että minä tsemppaan asiakkaita, tsemppaavat he minua. Energisistä ihmisistä saa itsekin virtaa :)
Nukkumista olen aina pitänyt täysin turhana asiana ja ajan tuhlaamisena. Nyt muutaman unettoman yön jälkeen jo pelkästään ajatus nukkumaan menemisestä ahdistaa. Ärsyttää se pyöriminen ja holtiton väsymys, josta huolimatta uni ei tule. Tämähän ei siis minulla edes vältämättä ole dieettiin liittyvä asia, vaan vaivaa muutenkin aina silloin tällöin. En ole keksinyt sen liittyvän erityisesti mihinkään, vaan unettomuus löytää luokseni aina ajoittain. Toki sitä nyt tällä hetkellä käy hieman eri tavalla kierroksilla, mikä varmasti pahentaa tilannetta. Yritän kuitenkin pitää rytmin normaalina, niin tilanne varmasti pikku hiljaa helpottaa.

Käytännön asioita kisoihin liittyen pitäisi vielä hieman hoitaa. Lappeenrannan kisoihin tulisi löytää meikkaaja ja vähän hankintoja tehdä. Bikinit ja vapariasu ovat jo valmisteilla ja makeethan niistä taas tulevat :) Tällä kertaa vedetäänkin kunnon bling blingit kehiin! Yrityksenä olla supernaisellinen kenties..? Minä tuossa töissäkin jo uhosin, että kyllä minustakin vielä jonain päivänä nainen tulee; minä nimittäin jo eräänä päivänä MEINASIN laittaa kynsilakkaa. Eli siis melkein jo laitoin. Ongelmaksi muodostui vain se, että enhän minä omistanutkaan kynsilakkaa. Että semmosta. Naisellisuus kunniaan ja silleen. Voinko edelleen jatkaa verkkareihin pukeutumista?

Minä ja mu Porini

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

mäpä piipahdin jazzeilla viihteymässä :) nyt onkin taas aika laskea omaa painoa!siirry säkin voimanostoon niin riittää 6-8 vkon dietit ja hätä tapauksessa voi saunoo sen 3 kg vikana iltana :D

PetraBettina kirjoitti...

Pitää kyllä ehkä tosissaan harkita tota voimanostoon siirtymistä... Kuulostaa huomattavasti mukavammalta kuin tää 22 viikkoa ;)