lauantai 8. maaliskuuta 2014

Vaikealta viikolta hyvinvointiviikkoon ja uusi tiimi!

Takana on haastava viikko. Töitä tehtiin joka päivä aamusta iltaan ja treenit hoidettiin hyppytunneilla. Yöunet jäivät vähiin ja se hemmetin flunssa vaivasi koko viikon. Edelleen on ääni poissa. Onneksi ei kuitenkaan kuumetta nostanut, niin kaikki hommansa sai hoidettua. On hieman haastavaa, kun tekee kahta osa-aikatyötä ja lisäksi toimii yksityisyrittäjänä ja ohjaajana (se taitaa olla se kolmas osa-aikatyö). Yrittäjänä minulla on yksi kuukausihomma sekä useampi asiakas. Eli olisko tuossa sitten periaatteessa viisi työpaikkaa? No, ei saa valittaa, kun on töitä, mutta kalenterin hallinta on oikeasti kohtalaisen haastavaa tällä hetkellä. Viiden työn sijoittaminen niin, että aikataulut sopivat sekä minulle että työantajille/asiakkaille ei ole aina ihan yksinkertainen yhtälö. Lisätään tähän vielä kilpaurheilua ja se fakta, että yhtä lukuunottamatta kaikki työt tulevat kotiin asti, niin vapaa-ajan ongelmia ei ole. Koska ei ole vapaa-aikaakaan. Ja jos on, se käytetään nukkumiseen.

Aamu alkaa puurolla.
Ja Mynthonilla ja Buranalla.
Koko viikon tuntui siltä, että oikeasti nyt se hymy hyytyy enkä jaksa enää. Sitten tuli tämä päivä; viikon ainoa vapaa ja tankkauspäivä. Ja eiköhän se hymykin alkanut taas löytymään. Seuraava vapaapäivä tosin on joskus kahden viikon päästä eli nyt pitää nauttia.
Tuleva viikko on Hyvinvointiviikko. Tällä en nyt tällä kertaa viittaa omaan hyvinvointiini vaan Porihallin, LadyLinen ja Friitala Sport Centerin teemaviikkoon. Eli tulevan viikon pääsee S-etukortilla treenaamaan! Tiedossa on myös erityistä ohjelmaa, kuten saliohjausta, meikäläisen ravitsemusluento sekä huikeat Master Classit. Koko ohjelman näkee S-kanavalta.

Huomenna lähden Tampereelle opettelemaan uusia Les Millsejä. Tiedossa on kuusi tuntia putkeen eli Pumpin, Attackin ja Sh`Bamin koulutukset yhteen menoon. Voi dieettiläistä illalla vähän hapottaa. Joka tapauksessa uudet ohjelmat lanseerataan Master Classeissa ensi viikonloppuna Porihallilla. Itsekin hyppään lavalle mutta ohjausvastuun luovutan tällä kertaa itseäni paremmalle. Sunnuntaina sitten Zumba Master Class, jossa myös tyydyn vain nauttimaan menosta ja huippuohjaajasta. Porilaisten (ja ulvilalaisten ja nakkilalaisten ja kaikkien muidenkin kynnelle kykenevien) kannattaa siis suunnata Porihallille ensi viikolla!


Kisoihin on nyt siis tasan viisi viikkoa aikaa. Niin vähän ja samalla niin paljon. Voimat hupenevat, joten viisi viikkoa on vielä ikuisuus. Toisaalta kunto vaatii vielä hiomista, jolloin viisi viikkoa on aivan liian vähän. Mutta näinhän se aina on. Sovitaan, että viisi viikkoa on nyt ihan sopivasti.

Kilpailuihin lähden nyt edustamaan Team Porin Koiviston Iskua. Liityin tiimiin hetki sitten ja innolla lähden Iskun edustajana kisaan. Tiimin edustajat menestyivät upeasti syksyn SM-kisoissa, joten kauheat paineet kasautuivat heti itselle tiimiin kuulumisesta. No ei vaan, positiivisesti minut otettiin vastaan enkä kokenut paineita. Parhaani olen tehnyt ja teen loppuun astikin. Sitten toivon, että se riittää mahdollisimman pitkälle.


Viisi viikkoa siis vielä täyttä höyryä eteenpäin! Elämä on yhtä (hallittua?) kaaosta mutta ei se mitään. Kämppä on lentoon lähdössä ja ruokailutilan pöytää ei työpapereiden alta erotu, mutta mitä sitten? Silloin on tehtävä, kun on sen aika. Muunlainen aika tulee sitten myöhemmin. Ihan kohta.

Naistenpäivänä treeniä ja Ässien matsia. Siinähän ne on tämän naisen lempiasiat!

Ei kommentteja: