perjantai 27. huhtikuuta 2012

Mitä kunnon salilla pitää olla?


1. Rautaa!

Painojen pitää kolista ja tankojen heilua. Ylätaljan lapiokahvasta pitää tulla känsiä ja sen pitää haista pahalle. Kaikenlaiset muovivemputtimet on ihan syvältä.

2. Rauhaa

Kymmenen ihmistä saman peilin edessä ei ole hyvä. Pohdit mihin väliin mahdut, mitkä lattialla lojuvista painoista ovat vapaat ja ketä häiritset missäkin kohtaa. En ole halua ihmisiä iholleni muutenkaan, miksi haluaisin salilla?

3. Treenimeininkiä

Kaikkien ei tarvitse vääntää hampaat irvessä, mutta jos salille on tultu vaan juoruamaan tai esittäytymään, voisi jättää myös tulematta. Ja jos satun hikoamaan, ähisemään tai puhisemaan, niin minua ei tarvitse tuijottaa, kiitos.

4. Salietiketti

Ja sitä ymmärtäviä ihmisiä. Treenaamaan ei tarvitse tulla kymmenen jätkän porukalla, joista yksi tekee ja muut huutavat vieressä. Painot saa ottaa pois laitteesta kun lopettaa (on aivan käsittämätöntä, että tämä ei vieläkään joka paikassa ole itsestäänselvyys!) ja tarvittaessa muita treenaajia voi auttaa. Jos kaveri pyytää varmistamaan, ei se ole sinun treenistä kuin vajaa minuutti pois, mutta saattaa auttaa sitä toista viemään treeninsä loppuun asti. Laitetta ei tarvitse varata itselleen loppuillaksi vaan siinä voi tehdä vuorotellen, painoja voi jopa vaihtaa välillä.


Kaikenlaista on siis tullut mieleen, kun on joutunut pois omalta saliltaan. Terkut vaan Gymille, siellä kaikki toimi loistavasti. Täydellisen salin metsästäminen ei olekaan ihan helppo juttu. Kävin tässä eräällä salilla, jossa laitteet laskivat toistot. Juu, ihan oikeasti. Eikö ihmiset osaa enää laskea kymmeneen häh? Yhdellä salilla tuntui, että siellä tärkein tehtävä oli näyttäytyä, että täällä mä nyt tosi kovasti treenaan. Ja vaikka minultakin Better Bodiesin vaatteita aika paljon löytyy, niin joskus olisi kiva mennä treenaamaan ihan vaikka kauhtuneessa T-paidassa. En tosin tiedä onko se missään enää sallittua? ;)

Tähän viikkoon on mahtunut iloa ja surua. Elämä on ihmeellistä.

Äidin syntymäpäiville leivoin mango-vaniljajuustokakkua.
Ulkonäkö ei ole kummoinen, mutta maku erinomainen!

Pohja: Digestive-keksejä vajaa paketillinen ja sulatettua Beceliä sopivasti

Täyte: Kaksi purkkia Sunnuntain vaniljan makuista tuorejuuston kaltaista valmistetta + hieman tomusokeria pehmentämiseen
Vaniljakastiketta iso purkki vaahdotettuna
Säilykemangoa pilkottuna
6 liivatetta mangoliemeen sekoitettuna

Päällinen: Bonnen mangososetta ja liivatetta (4 kpl)Täällä saa muuten taas tätä leipää, nam!
(Ja ei, Porin Leipä ei ole maksanut tästä mainoksesta. Eikös ravitsemusterapeutin tehtäviin kuulu esitellä elintarvikevalikoimaa..??)

Hillitöntä huhtikuun loppua kaikille! Kohta on vappu! Tänä vappuna ajattelin ostaa Fresitaa ja olla aloittamatta kisadieettiä sen jälkeen. Mitenköhän se onnistuu näin neljän vuoden tauon jälkeen?

2 kommenttia:

Metallisydän kirjoitti...

Jee, Porihallilla laitteet laskee toistot treenaajan puolesta! Ja jos omaa oikeanlaisen sykemittarin, sen saa synkattua laitteiden kanssa ja lähettämään yhteenvedon treenistä sähköpostiin! Vähäx siidee! x)

PetraBettina kirjoitti...

Siis niin siistiiii! Ihan mahtavaa, että ei tarvitse laskea itse toistoja, sillä sitä saattaisi vaikka tehdä yhden liikaa! Eiku häh...