perjantai 6. tammikuuta 2012

Vuosi 2012

...tulee olemaan vilinää ja vilskettä ainakin toukokuun loppuun saakka. Viimeiset kurssit, gradu, harjoittelu, työt. Sen jälkeisestä elämästä ei ole sitten kuin pieni aavistus... Jännää.

Joulu ja sen jälkeinen viikko oli ihanan laiskaa aikaa. Kavereita, kummityttöä, Ässien matseja. Ruokaa, juomaa, herkkuja. Pitkään nukuttuja aamuja eikä kiire minnekään. En muista koska olisi viimeksi tuollainen viikko ollut.

Tässä paras joululahja:Paluu arkeen joulun jälkeen on ollut yhtä tuskaa. Kun aamuvirkku oppii nukkumaan pitkään, on sen näköjään vaikeaa palata takaisin vanhaan rytmiin... Nyt ei oikein nappaa yhtään mikään. Sitä tietää, että keväästä on tulossa rankka ja hommiin pitäisi vaan ryhtyä, mutta aloittaminen tuntuu olevan se vaikein juttu.


Joka aamuiseen aamiaiseen on jo palattu...

Olen käyttänyt kaikki opintotukikuukauteni eli duunia pitää nyt painaa. Silti olisi aika paljon kouluhommia vielä. Siksi onkin vähän sellainen fiilis, että mahdanko sitä kisalisenssiä nyt kuitenkaan tänä vuonna maksaa. Tässä alkaa olla aika paljon kaikkea muutakin. Toisaalta olenhan aina ennenkin onnistunut hoitamaan noin tuhat asiaa yhtä aikaa... No, tämä kuukausi on aikaa miettiä.

Muuten, sitä kun päivästä toiseen syö samantyylisiä aterioita, alkaa jossain vaiheessa tulla seinä vastaan. Aloin etsiä rahkalle uutta maustetta, kun entinen lemppari persikkarahka ei enää mennyt alas. Löysin herkkujogurttia rahkan sekaan laitettavaksi!


Vähän pähkinäsekoitusta päälle ja ai että on hyvää! Olen aina ollut vannoutunut rasvattoman jogurtin ystävä, mutta tässä tapauksessa vaihtelu virkisti kyllä melkoisesti :) Suosittelen!

Alkaa ne posket näyttämään jo terveen pyöreiltä ;)


Äärettömän hyvää vuotta 2012 kaikille! Minulle tästä on tulossa muutosten vuosi :)

Ei kommentteja: