torstai 19. tammikuuta 2012

Rrintarreeni ennen hurvittelua

Rinta-hauistreeni
Vinopenkki tangolla, 40kgx3(sarjaa)
Penkkipun. kp 18,5kgx3
Ristikkäistalja x5
Hauiskääntö mutkatangolla 20kgx3
Hauiskääntö istuen kp, 10kgx1, 8,5kgx2
Vasarakäännöt kp, 6kgx4
Vatsat

Toistojen määristä ei harmainta hajuakaan, niin monta kuin sattui tulemaan. Tavoite oli siinä kymmenen kieppeillä. Yritin treenin jälkeen ottaa kuvaa, mutta en saanut kättä tärinältä pidettyä paikallaan, niin luulen että meni perille ;) Miten mahtaa illan BA sujua, sielläkin kun pitäisi tehdä kohtalaisen monta rintalihaspunnerrusta ja -joustoa..? No, sisulla se kai sujuu!

Yritän laitella treenejä nyt hieman useammin ylös, jos vaikka pysyisin itsekin paremmin kärryillä, että mitä sitä on tullut huseerattua. Ja varsinkin, että saako painoissa mitään kehitystä aikaiseksi.

Viikonlopuksi pitäisi lähteä Björneborgiin. Toinen puoliskoni täyttää pyöreitä ja pippalot on totta kai tiedossa. Ensin porukalla matsiin katsomaan kun kotikaupunkini joukkue pesee asuinkaupunkini joukkueen, ja sitten saunomaan. Saas katsoa ehdinkö la-aamuna Porissa vielä treenaamaan vai meneekö ihan hurvittelun puolelle. Turmiollista elämää kun vietän.

Kävin muuten aamulla puntarilla. En ole uskaltanut hetkeen mennä, kun näkeehän sen nyt silmilläänkin, että tämä paino ei ole se mihin piti jäädä (ja kehonkoostumusmittarikin haukkui ylipainoiseksi). Juu ei ollut. Yli 70 kilonhan sitä taas ollaan. Jouluna mietin, että "mitä sitten, että jos tässä nyt ei tänä vuonna kisata, niin ei kai maailma muutamaan ylimääräiseen kiloon kaadu", mutta nyt kun kisahaaveita taas elättelen, niin saattaa se vaikka kaatuakin.... Kummasti tuo paino nousee aina siihen tiettyyn kilomäärään. Kai se olisi se minun luonnollinen painoni sitten. Siitä vaan on kohtalaisen monta kiloa kisakuntoon. Viime vuonna tiputin 14 kiloa ja vaikka se sujui hyvin ja aikataulussa, niin kaipa sitä nyt voisi lyhkäsempiäkin dieettejä vetää.

On se kummallinen asia tuo paino. Aina sitä pitää ajatella. Ja tämä taitaa koskea montaa muutakin naista, kuin vain meitä fitnesshörhöjä. Onkohan se paino koskaan sopiva? Toisaalta, ei tässä nykyisessä painossa ja olomuodossa olisi minusta muuten mitään vikaa; ainoa on se pitkä matka kisakuntoon. Jos kisoja ei olisi tiedossa, olisi tämä ihan hyvä olotila. Tosin eihän niitä välttämättä olekaan... Äsh, turha pohtia, tulee pää kipeäksi. Olisi vain monelle (normaalipainoiselle) paljon helpompaa kun antaisi itsensä painaa sen verran kuin painaa.

No mutta, erittäin mukavaa viikonloppua kaikille! Mää lähre huamen Porii!

4 kommenttia:

Valkee kirjoitti...

Hahah, kun luin tuon että lähdet Björneborgiin niin ajattelin että mitä hittoo, ulkomailleko se lähtee..:o Sit hokasin, että ai nii Poriiiin....;D No, sehän on näin kuopiolaisen näkökulmasta kuin melkein ulkomaille reissais...;)

Paljonko sä muuten kisa-aamuna painoit?:)

-Laura

Jonna1983 kirjoitti...

Älä ressaa painosta, mä painan yli 80 kiloo et revi siitä :D

Ajattele se painon lisäys lihasmassan lisäyksenä ;) Läskin saa aina pois kohtuu helposti!

PetraBettina kirjoitti...

Joo mut Jonna, teitä onkin kaksi! :D

Kisa-aamuna painoin 59 ja risat että siihenhän on vähän matkaa... Onneksi tuo on kaikki lihasta mitä tähän on tullut ;)

Ja Laura; Savo ja Satakunta on sen verran eri maailmat että onhan se vähän niinkun ulkomailla kävisi... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei, siis pakko myöntää että minäkin täällä mietin että minne se Petra on nyt oikein matkaamassa... :D Piiloblondi - that's me! Itsekin tässä juuri seuraan tuota peliä. Tällä hetkellä näyttää ihan hyvältä Savolaisille mutta vimppa erä vielä käymättä, ei passaa vielä juhlia ;) Pitää muuten tulla ensi viikolla sinun tunneille pitkästä aikaa (oon nyt asunut salin puolella) kun niistä saa aina niin hyvän mielen!! :)