torstai 8. joulukuuta 2011

Terkkuja Riikasta!Ihastuin kaupunkiin, vaikka en parissa päivässä ehtinyt näkemään kuin murto-osan. Mutta kaunista oli! Reissun kohokohta oli kylläkin KHL-matsi Dinamo Riga-Salavat Ufa. Harmittavasti vaan kotijoukkue menetti kahden maalin johdon ja peli päättyi 2-4. Mutta ei aina voi voittaa. Ja latvialaiset ne osaavat kannustaa omiaan! Huuto hallissa ei tauonnut hetkeksikään, ja fanikatsomon lisäksi huutoihin osallistui koko halli. On siinä SM-liigalla (ja jopa liigan parhaalla kiekkokatsomolla Isomäessä ;)) vielä matkaa tuollaiseen tunnelmaan. Samalla reissulla tuli muuten käytyä Porissa, jossa Ässät pesi Lukon 6-3. Niin sitä pitää! Kiekkohullun unelmaviikonloppu siis :)
Arena Rigan loungessa hymyilyttää :)
Naimisiin menneiden Rakkauden silta. Lukossa rakastavaisten nimet ja avain heitetty veteen.
Ikuinen rakkaus.


Perusburgeri

Itsellä oli vähän pienempi versio

Kovin pahasti ei muuten ole karppausbuumi Latviaan iskenyt, sen verran paljon kaupungissa oli ihania konditorioita. Siltikin ihmiset on niin pieniä, että kokeilemassani XL-kokoisessa takissa hihat ylettyivät juuri kyynärpään yli ;)

Nyt on sitten KIIRE! On uutta Attackia, ensi viikonlopun koulutusta varten SH`BAMia ja maanantaina olisi vielä tenttikin...puuh. Että äkkiä pois koneelta ja hommiin!

Ja ai niin, fitneksen säännöt muuttuivat TAAS! Nyt pisteet kierroksilta menevät 50-50, eli kummankaan kierroksen pisteitä ei tuplata. Hyvä päätös, tykkään :) (pitäiskö siis kuitenkin kisata taas ensi syksynä..??)

2 kommenttia:

Laura V. kirjoitti...

Pitää kisata!!! Pittää pittää!!:))

Hienoa että noi säännöt muuttuu noin!!

-Valkyria/Laura

PetraBettina kirjoitti...

Kisat on harkinnassa ;))