keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Ahdistavaa hulabaloota

Elämä on yhtä hulabaloota tällä hetkellä. Hommia riittää niin, että hirvittää. Koulua, töitä, tuntien opettelua, koulutusreissuja ja treenejä. Tällä viikolla on nimittäin päässyt jo treenaamaankin. Viikonloppu meni aerobisen treenin merkeissä SH`BAM-peruskoulutuksessa, mutta tälle viikolle jalkatreeni sekä olkapäät ja ojentajat jo plakkarissa. Huomenissa sitten selkää aamulla ja illalla uutta BodyAttackia, ou jee!

Luomu-puolukkamysliä maidolla + cashew-pähkinöitä

Vuoden viimeinen koulupäivä oli tänään, vaan sehän ei hommia vähentänyt yhtään. Gradu se huutaa ja odottaa tekijäänsä. Voi voi. Ahdistaa koko gradu. Ahdistaa koko tämä viimeinen vuosi, kun muka pitäisi jo osata ja tietää, mutta itsestä tuntuu siltä, että on ihan pihalla koko ajan. Ehkäpä se luottamus itseen tulee vain kokemuksen kautta. Luottamusta ei paranna se, että mokaa tentissä melkoisen pahasti ihan vain siksi, ettei ole lukenut tehtävänantoa huolellisesti. Kyllä ärsyttää. No, eiköhän tämä ahdistus ja ärsytys ensi kesään mennessä saada pois...toivottavasti.

Valottunutta kanasalaattia oliiviöljyssä paistetun patongin kera ;)

Ensi viikolla on jo joulu! Toivoisin joulupukilta lisää keskittymiskykyä, aikaa ja rahaa. Eihän se ole paljoa pyydetty..? ;) Ja ylläolevista kuvista päätellen myös uusi kamera olisi paikallaan. Tai henkilökohtainen kuvaaja. Eilen kirjoitin toivomuslistaan, että sponsori olis kiva. En tiedä valmistetaanko sellaisia Korvatunturilla.

No joo, löpinäksi meni tänään, mutta mitäpä tuon väliä. Pitää ehkä alkaa suunnittelemaan taas kisaamista, niin saisi jotain mielenkiintoa tähän hommaan... Vaikkakin yhä edelleen ärsyttää suunnattomasti, kun mietin viime syksyn kisoja. En ehkä pääse siitä yli. Pitää siis kisata uudelleen, josko sillä saisi tämän pahan maun suusta pois. Mutta missä minä asun ja mitä minä teen ensi vuoden syksyllä?? Kas, siinäpä on aikamoinen arvoitus :)

Ei kommentteja: