lauantai 17. joulukuuta 2011

Joulu on peruttu...

Ai miksikö? No siksi, kun voi on loppu. Ja ilman voitahan ei siis voi joulua viettää. Whaaaat?!

No siis, helppohan minun on sanoa, kun ei tarvi jouluna kuin kävellä valmiiseen pöytään. Mutta vaikka en jouluruokia valmistakaan, niin toistaiseksi en ole tarvinnut mihinkään ruokaan tai leipomukseen voita. Jokainen annos on valmistunut öljyn tai margariinin avulla. Tietenkään kaikkeen ei voi öljyä laittaa, sillä kun ei saa tietynlaista rakennetta aikaiseksi, mutta Becel on toistaiseksi toiminut kaikissa leivonnaisissa.

Ja helppo minun on puhua siksikin, että en edes juuri välitä jouluruoista. Kyllä niitä nyt sen kaksi päivää syö, mutta ei yhtään enempää. Ja silloinkin vain kinkkua ja kalkkunaa, perunoita, rosollia ja oman mummun tekemää lanttulaatikkoa. Riittää minulle kiitos. Paljon enemmän nautin jouluaamun riisipuurosta.

Mutta siis muistakaa hamstrata voita jos sitä jostain löydätte. Vaikka eiköhän sitä silti joku ala kohta trokaamaan...

Perjantai-illan herkkupurilainen
(sipulit kuullotettiin oliiviöljyssä ja pihvit paistuivat tilkassa rypsiöljyä ;))

Treeneissä kulkee! Ilmeisesti pari kevyttä viikkoa ei ollut ollenkaan hassumpi juttu, sillä tämän viikon treenit on sujuneet varsin mainiosti. Jalkaprässiin sai laittaa 170 kg ja hyvin kulki pidempikin sarja. Nyt suuntana rinta-hauistreeni + vatsat päälle. Huomenna viikon viides treeni ja tiedossa jälleen jalkoja.

Treeni-iloa jokaisen joulua odottavan viikonloppuun!

4 kommenttia:

Valkyria kirjoitti...

Noh, kyllä voi on parempaa ku margariini!!:D Margariinia en itse halua käyttää, erilaiset öljyt ja voi on meillä käytössä :) Mutta se siitä :D

Hyvää Joulua sullekin!! Meinasitko jouluaattona käydä puntilla?:D Mä käyn aatonaattona..:)

-Laura

PetraBettina kirjoitti...

Makuasioistahan ei voi kiistellä. Tai voi toki jos haluaa, mutta ei kai siinä järkeä ole.. ;)

Aatonaattona vielä treenaan, mutta joulu taitaa mennä ihan voimia keräillessä :) Olen Porissa joulun ajan ja käyn vierailijapassilla treenaamassa, niin en taitaisi aattona edes päästä salille.

Mutta kovia treenejä vielä ensi viikolle, niin voi hyvällä omatunnolla huilata joulun :)

iive kirjoitti...

Ja mihinköhän sitä voita sit tarvitsee korvaamattomasti ;D ?
Ihan hyvin pärjää myös öljyllä ja margariinillakin, onhan niitäkin erilaisia vaikka kuinka.

En edes muista milloin olisin viimeksi ostanut voita... en mä tarvitse sitä mihinkään, en jouluna, enkä muulloin. Ei mulla mitään sitä vastaankaan kyllä ole :)

Mut jos kermaa ei ole kaupassa niin sit voi vähän harmittaa kun ei saa rosollille kastiketta ;D

PetraBettina kirjoitti...

Niinpä! Minunkaan ostoskärryyn voi ei eksy ikinä. Enpä kyllä ikinä osta tavallista kuohukermaakaan, mutta täytyy myöntää, että joulupöytämme rosollin punajuurivaahto löytää kyllä minunkin lautaselle :D