sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kaaos

Miksi täällä ei tapahdu mitään?

Siksi, että minun elämässä on pienimuutoinen kaaos. Kaaos taas johtuu siitä, että aloitin uuden, osa-aikaisen työn, joka työtuntien lisäksi vie hirvittävästi suunnitteluaikaa. Ja koska kaikki tapahtui varsin nopealla aikataululla, meni tämän viikon illat, yöt ja kaikki pienetkin vapaat välit työjutuissa. Sama tulee jatkumaan vielä tulevat pari viikkoa, mutta sitten luulen, että helpottaa.

Työn ollessa osa-aikainen on minulla tietysti pari muutakin osa-aikaista työtä ja koska niitäkin pitää hoitaa samaan aikaan, niin kalenterin kanssa on ongelmia. Valitettavasti vielä lähes kaikki työni seuraavat kotiin asti eli vapaata ei ole nyt käytännössä koskaan.

Tähän kun on yrittänyt yhdistää kovan treenaamisen, niin hieman on ollut ongelmia. Mutta ei mitään ylitsepääsemätöntä. Alkuviikosta tyydyin muutamana päivänä vain ohjauksiin, mutta loppuviikosta pääsin taas myös salille. Ja onpahan tehty hyviä treenejä! Nyt kaiken kaaoksen ja stressin keskellä sali on ollut hetken hengähdys ja ihanaa aikaa itselle. Niinpä siitä on taas nauttinut aivan mielettömästi. Ja ehkä tällainen viikko teki ihan hyvää, sillä laskin tuossa, että vedin tammikuun aikana lähemmäs 40 ohjausta. Se oli se osa-aikaisen yksi viikko vissiin ;)Rahka is back!
Mitä muuta on tapahtunut kuin hervotonta paikasta toiseen juoksemista ja koneella istumista? Ei mitään. Ei kun ai niin, täytin sen kolmekymmentä. Hitto. Ei siltä karkuunkaan päässyt.

Juhlittu ei olla, mutta ehkä sitten kisojen jälkeen voidaan vähän kakkua syödä. Ihania lahjoja olen kuitenkin saanut. Rakkaimmilta sain matkalahjakortit eli jossain kohtaa, kun on lomaa (vai onko?), sitä pääsee rentoutumaan. Taitavat nuo lähimmät tietää minkälaista lahjaa tämä paikasta toiseen juoksija arvostaa, kun toisistaan tietämättään antoivat samanlaiset lahjat. Oikeasti olen sitä mieltä, että matkustaminen on omaan mielenterveyteensä panostamista. Hetkeksi pois kaikesta; rentoutumista, uusia paikkoja, vieraita kulttuureja, aikaa itselle ja toiselle. Vinkkejä hyvistä matkakohteista saa siis antaa! Tällä hetkellä harkinnassa ovat ainakin Pariisi ja Barcelona.

Kukkakimputkin pitää olla Ässien väreissä!

Survivor pack!
Eilinen ilta pyhitettiin kuitenkin ystäville ja sain lahjaksi selviytymispakkauksen, joka oli ihan huippu! Pakkaus sisälsi mm. rahkapurkin, kurkun, kahvia, proteiinipatukoita, "telan kisamaalausta varten", sokeritonta energiajuomaa, proteiinipuuroa ja kisareissulle mukaan minikokoisen minttuviinapullon sekä pienen Fresitan. Lisäksi mukana tuli mm. Ässät-villasukat ja Leijonat-pipo. Sanoisin, että ystävänikin tuntevat minut melko hyvin ;)

Kaaoksesta selviytyminen siis jatkuu vielä pari viikkoa. Mutta kyllä tämä tästä! Sillä välin pitää vain nauttia niistä hyvistä treenihetkistä ja muista elämän pienistä iloista. Ja kyllähän nuo minun työnikin varsin mukavia ovat.

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Aivan mahtava tuo selviytymispaketti :D Loistava idea ystäviltä :)

Ja juu, eiköstä olekin ihanaa kun arki on hektistä :D oi niin tuttua juttua. Mullakin tämä viikko tulee olemaan ihan täyteen tumpattu. Ei edes voi suunnitella muita menoja kuin duunia ja treeniä :/ wäää, joskus näinkin. Mutta jo se tieto, että helpotusta on tulossa, niin auttaa.

Tsemppiä sinnekin! Ja hienot on tassut sielläkin :)