maanantai 5. elokuuta 2013

Täpinöissä!

Lauantaina heitin treenien jälkeen löhövaihteelle ja matkasin äidin seuraksi Yyteriin. En ole mikään auringonottaja, koska paikallaan pysyminen on minulle kohtalaisen vaikeaa. Nyt kuitenkin muutama tunti selällään joutavia höpötellen oli enemmän kuin paikallaan.


Sunnuntaina sain ihan hyvän treenin aikaiseksi, vaikkei sitä nyt mitään maksimipainoja heiluteltukaan. Ne perinteiset viikonlopun kymmenen tunnin yöunet kuitenkin toivat mukavasti voimia.

Sisko huomasi salilla, että jotain siellä selässä näkyy..
Fitness Sisters

 
Viime yönä en nukkunut. Kisaviikon täpinä alkoi! Ajatukset ovat niin viikonlopussa, viimeistelyissä ja valmistautumisessa, että kaikki muu toiminta on todella vaikeaa. Onneksi työni on sen verran haastavaa, että siellä on pakko keskittyä eikä ajatus niin ollen lähde vaeltelemaan muualle. Nyt onkin menossa viimeinen kesäsijaisuusviikko sairaalassa ja sitten siirryn lähes yksinomaan yrittäjäksi. Mielenkiintoisia juttuja on tiedossa onneksi.
 


Nyt pitää vain nauttia! Viikon missiona on saada nesteet lähtemään ja kroppa kuivatettua. Eiköhän se onnistu, kun keskitytään oleelliseen. Erinomaista elokuuta!

Ei kommentteja: