maanantai 19. elokuuta 2013

Back to business!

Palasin tänään salille eli aamutreeninä rinta ja hauis. Illalla vuorossa oli ensin Zumban ohjaus 45 min + BodyPumpin ohjaus 1h. Mukava treenata, kun saa hieman syödäkin, niin jokseenkin on tuota energiaa aivan eri lailla.

Heti kisan jälkeen nautittiin mansikkapirtelöä
Mitä sitten olen syönyt? Lähinnä leipää. Ja leipää. Ja leipää. Paahtoleipää Oivariinilla ja juustolla. Paahtoleipää Oivariinilla. Limppua juustolla. Porkkanakakkoa Oivariinilla. Hapankorppuja Oivariinilla. Hapankorppuja Oivariinilla ja juustolla. Sämpylää kinkulla ja kurkulla. Hapankorppua. Paahtoleipää.

Että näin. Yleensähän mikään edellä mainituista ei kuulu ruokavaliooni mutta nyt on viikon ajan annettu mieliteoille periksi. Ja osin syöty kyllä ihan vaan siksi kun voi. Varsinaisesti oikein mitään ei ole erityisemmin tehnyt mieli. Olen syönyt pari pussia karkkia ja sunnuntaina kävin pizzalla, mutta eivätpä nuo nyt kovin kummoisia makuelämyksiä olleet. Parasta on aamupuuro raejuustolla ja mango-Piltillä. Myö rahka-banaani-mysli-kombo on osoittautunut toimivaksi energialähteeksi ennen tuntia.Hieman oli palautumisen kanssa ongelmaa viime viikolla, mutta enpä tehnyt muuta kuin vedin neljä tuntia; kaksi Pumpia, yhden Zumban ja yhden kahvakuulan. Syke oli koko ajan tosi korkealla ja kroppa veti jumiin ja kramppaili. Tänään kaikki oli jo ok ja treenistäkin sai tehot erinomaisesti irti.

Tänään tehtiin rinnalle vinopenkkiä smithissä, penkkiä käsipainoilla ja vipunostoja vinopenkillä. Hauiksille taas hauiskääntöä mutkatangolla sekä käsipainoilla istuen ja lisäksi vasarakääntöjä. Hyvin toimi! Tästä siis suunta kohti kevättä. Syksyllä minulla on tulossa parin viikon lomamatka, jolloin todennäköisesti en hirveästi treenaile. Siksi en pidä nyt tämän pidempää lepoa treeneistä vaan annan palaa heti täysillä! Voi sitten lomalla ottaa hieman rennommin. Toimeliasta viikkoa!


Ei kommentteja: