perjantai 23. elokuuta 2013

Kevyesti palattu treenisalille

Olen edelleen pysytellyt poissa muiden kilpailijoiden blogeista ja kaikesta Fitness Expo -fiilistelystä. On vähän siinä ja siinä haluanko edes katsoa tuloksia viikon päästä. Olen toisaalta ihan sinut tämän homman kanssa ja toisaalta se ottaa edelleen aika koville.

Käsissä on vielä kaksi hotelliyötä, joita ei pysty perumaan eli pettymyksen lisäksi tässä saattaa tulla myös taloudellisesti takkiin. No, mitäpä pienistä. Säästöä tulee sitten keväällä, kun on jo valmiina bikinit, kengät, korut yms.


Kuva: Katri Tamminen
Kuva: Katri Tamminen
Tämän viikon treenit ovat menneet seuraavanlaisesti:
Ma: aamu: rinta+hauis, ilta: BodyPump
Ti: ilta: BodyAttack
Ke: aamu: lenkki 8 km, ilta: selkä
To: aamu: olka + ojentaja, ilta: kahvakuula ja Zumba
Pe: ilta: BodyAttack

Jalkatreeni on tekemättä, mutta se taitaa jäädä ensi viikolle, sillä loppuviikko menee ystävien seurassa epäurheilijamaisen käytöksen parissa.. Suotakoon sitäkin urheilijalle silloin tällöin. Edellinen kerta taitaa olla maaliskuussa.

Hieman taisi tuo loppudieetti verottaa treenipainoja, mutta ei onneksi pahasti. Eilen pystypunnerruksissa sarjat menivät 1x12*18 kg, 2x10*20 kg, 1x8*22 kg. Päälle superina vipunostoja sivulle (10 kg) ja eteen (5 kg) ja lisäksi takaolat istuen. Ojentajille kokeilin pitkästä aikaa kapeaa penkkiä vapaalla tangolla ja olipa tosi erilaista tehdä smithin jälkeen. Painoa ei pystyny ollenkaan niin paljoa laittaamaan, varsinkin kun olin kyseisessä salin osassa yksinäni, niin ei olisi ollut huutaa ketään tarvittaessa apuun ;) Lisäksi ohjelmassa oli ranskalaista, push downia ja punnerruksia jalat korokkeella. Hjyvä fiilis.

Mites se syöminen sitten? Leivän syöminen loppui, Oivariini vaihtui takaisin Beceliin ja salaattiateriat ovat palanneet. Herkuttelua korkeintaan viikonloppuna maltillisesti. Paino pamahti heti useamman kilon ylöspäin eli varaa sen nousemiselle ei juurikaan ole. Tosin tästä jatkuvasta itsensä punnitsemisesta pitäisi ehkä päästä eroon. Perusasiat ennalleen ja riittävästi rentoutta mukaan.

 

Kilpailuista tuntuu olevan jo ikuisuus, vaikka tässä on mennyt vasta kaksi viikkoa. Ajatukset ovat niin jo tulevassa, että on hankala ajatella, että oikeastaanhan tässä pitäisi olla homma vielä ihan kesken. Kyllähän se totuus aina iskee, kun katsoo kalenteriaan, josta on isot merkinnät vedetty punaisella yli... Olen myös kieltäytynyt monista tapahtumista, kuten Helsinki Workoutista ja yrittäjävalmennuksen tapaamisesta kisoihin vedoten. No, nytpä olisin pystynytkin niin osallistumaan. Tosin eipä tällä hetkellä ole intoa tehdä juuri muuta kuin töitä ja treenejä. Niissäkin on ihan tarpeeksi. Onneksi osa töistä on ihmisten liikuttamista, sillä mikään ei tuo hyvää fiilistä samalla tavalla kuin yhdessä vedetty hyvä treeni!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmi että kisat ei menneet ihan toivotulla tavalla. Mun mielestä oot ihan huipussa kunnossa, mutta en nyt mikään asiantuntija näissä fitness-jutuissa olekaan. :P Kiitoksia kuitenkin kivasta blogista ja paljon tsemppiä jatkoon!

PetraBettina kirjoitti...

Voi kiitos kommentista ja tsempeistä! Ei mennyt toivotulla tavalla, mutta ei muuta kuin uuteen yritykseen vain :)

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on mielenkiintoinen blogi, sait juuri uuden lukijan. Ja jestas kun olet kaunis ja hyvässä kunnossa :)

PetraBettina kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoista, tervetuloa lukemaan!