sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Rauhallinen juhannus

Ihana juhannus takana. Kruununa viime yön kymmenen tunnin yöunet :) Unille jäi myös kilon verran elopainoa, joten homma kulkee kuin juna eteenpäin. Juhannus oli erilainen siinä mielessä, että vietettiin se tällä kertaa kaupungissa ja hyvin rauhallisesti. Yleensä juhannukseen on kuulunut festarit, olin sitten dieetillä tai en. Ja kyllä tuossa todettiin, että ehkäpä taas ensi juhannuksena suunnataan festareille. Aikuistuminen, mitä se on?


Torstai-illalla vedin vielä BodyPumpin juhannustreenaajille, joita olikin ihan kiitettävä määrä. Myöskään perjantaina, lauantaina tai sunnuntaina en joutunut olemaan yksin salilla eli pyhätreenaajia löytyi mukavasti. Perjantai vietettiin ystävien kanssa meillä grillaten ja pelaillen. Itsekin hieman repäisin ja aloin ryyppäämään.


Juomana Cola Zero ja grillissä broileria, jonka kylkeen salaattia. En koe jääneeni paitsi mistään, kun en saanut ruokajuomaksi viiniä tai siideriä.Poseerausta juhannustreeneissä
Lauantaina piipahdettiin mökillä ja sen jälkeen Yyterissä. Sitten olikin aika nukkumaan, jotta jaksoi aamulla treenaamaan. Melko tylsää? Ei suinkaan, ihanaa kun saa nukkua hyvin ja keskittyä treenaamiseen.
Ei ollut Yyterissä hirveän railakkaat juhlat käynnissä...
Mihinkään muuhun sitä sitten ei jaksakaan keskittyä. Kaikki energia menee aamulenkkeihin, eväisiin, ruokarytmiin, treeneihin, ohjauksiin ja muihin valmistautumisiin. Kaikki muu on toisarvoista. Hirveän vaikea keskittyä ja esim. suunnitella syksyä, jossa tiedossa runsaasti tapahtumia. Sitä vain menee päivä ja viikko kerrallaan eteenpäin. On hirveän itsekäs, muttei oikeastaan edes jaksa tuntea huonoa omaatuntoa asiasta. Tällaista on urheilijan elämä välillä eikä se ikuisuuksia kuitenkaan kestä.
Kohti seuraavaa viikkoa siis!

Ei kommentteja: