sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Kiitos ja näkemiin!


Mitä haluaisin vielä kertoa teille elämästäni ja ajatuksistani?

Rakastan olla äiti. Esikoiseni on suurin rakkaustarinani. Hän tutustutti minut aivan ihmeelliseen, uudenlaiseen rakkauteen, josta en tiennyt mitään. Olen äärimmäisen kiitollinen lapsistani. Tiedän, etteivät lapset ole itsestäänselvyys, joten yritän muistaa kiittää heistä joka päivä. Heistä on tullut elämäni ykkösasia ja aion aina ajatella heitä ennen itseäni.

Luottakaa äidit itseenne. Teidän ei tarvitse toimia kuten ystävänne tai mammapalstojen äidit toimivat, te voitte toimia kuten itse parhaaksi näette. Äidinvaisto on ihan todellinen juttu ja sillä pääsee aika pitkälle. Itse olen päättänyt, että imetän lapsiani juuri niin pitkään kuin se minulle ja lapselle hyvältä tuntuu, nukumme perhepedissä juuri niin kauan kun se on meille helpoin ja paras ratkaisu, hoidan lapsia kotona juuri niin pitkään kuin haluan ja karsin omista menoistani juuri niin pitkään kun koen lapsen sitä tarvitsevan. Sanokoot muut ihan mitä tahansa.

Rakastan edelleen fitnessurheilua. Olen iloinen lajin kehityksestä ja haluan jatkossakin olla mukana muokkaamassa fitneksestä vakavasti otettavaa urheilulajia. Omakin kisaaminen aina välillä kutkuttaa, mutta saa nähdä. Nyt edetään perheen ehdoilla. Valmentaa haluan myös jatkossa enemmän, mutta sekin on tulevaisuuden juttuja, sillä kotiäidin työ vie ajan toistaiseksi.

Muistakaa harrastaa skeptisyyttä kaiken netistä lukemanne suhteen. Maito ei tapa ketään, vaikka kuka bloggaaja sanoisi mitä tahansa. Vaatikaa kunnollista tieteellistä näyttöä, yksittäiset tutkimukset eivät riitä. Eivätkä yksittäisten ihmisten kokemukset. Opiskelkaa ihmisen fysiologiaa sen verran, että tiedätte mikä voi olla totta ja mikä ei.

Enää-sanan perään ei tule n-kirjainta. Huutomerkkejä käytetään yksi kerrallaan ja osa sanoista kirjoitetaan yhteen. Dinnerille on olemassa suomenkielinen versio, englannin käyttäminen ei tee lauseesta hienompaa.

Muistetaanhan kohtuus kaikessa. Syödään sekä herkkuja että parsakaalia. Harrastetaan liikuntaa, mutta yritetään ehtiä myös löhöilemään sohvalla. Muistetaan sekä itsemme että läheisemme.


Näiden tuiki tärkeiden asioiden myötä kiitän teitä blogini lukemisesta. Olen todennut, että blogien viidakko ei yhtä pientä blogia jää kaipaamaan, joten toistaiseksi laitan pillit pussiin. Elämäämme voi seurata Instagramista, jota päivittelen aktiivisesti (petrabettina_r). Omia juttujani kirjoittelen toistaiseksi vain pöytälaatikkoon, mutta suunnittelen kenties jonain päivänä julkaisevani sinne päätyneet kirjoitelmat. Aika näyttää. Toivotan teille ihanaa kesän jatkoa. Liikkukaa ja syökää hyvin! Näkemisiin!

Petra

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanasti kirjoitettu. Kaikkea hyvää! ❤️ T.Kipinä

Karoliina/CandyontheRun kirjoitti...

Kiitos Petra kivasta blogista! :) Jään seurailemaan Instassa! Ihanaa kesän jatkoa!

PetraBettina kirjoitti...

Kiitos! Kaikkea hyvää myös sinne :)

PetraBettina kirjoitti...

Kiitos! Ihanaa loppukesää myös teidän perheelle :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sinulle! Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa. Minua on koskettanut ja pysähdyttänyt avoimen rehellinen tapasi kirjoittaa, joka tuntuu nykyään olevan harvinaista. Samassa elämäntilanteessa olevana olen saanut kirjoituksistasi perspektiiviä ja tukea omaan elämääni. Kaikkea hyvää jatkoon!

PetraBettina kirjoitti...

Kiitos ihanasta kommentistasi! Sain siitä niin hyvän mielen. Kiva, että olet pitänyt lukemastasi :) Mukavaa kesän jatkoa Sinulle!