lauantai 12. huhtikuuta 2014

Täs mää ny oo

Hotellihuoneessa läppäri sylissä ja villasukat jalassa. Päivän ainoana tehtävänä levätä, vähän syödä ja erityisen paljon laiskotella. Illalla pari kerrosta väriä pintaan ja se on siinä. It`s the final countdown.

Eilen saavuttiin Helsinkiin, käytiin rekisteröitymässä kisaan ja majoituttiin Radisson Blu Espooseen. Hotelli on loistava, voin suositella lämpimästi. Huoneet, palvelu, aamiainen, parkkeeraus, sijainti; kaikki toimii. Alle vartissa hurautetaan Kultsalle.

Aamulla kävin valmentajan luona kuntotsekkauksessa ja kaikki näyttää hyvältä. Tänään vielä henkilökohtainen ihmeidentekijäni Marjo saapuu paikalle ja kolmen hengen tiimimme on valmiina koitokseen. Tämä yksilölaji on nimittäin tiimityötä. Puoliso saa hoitaa käytännön asioita ja Marjolle on ulkoistettu kaikki mahdollinen kauneuteeni ja lookiin liittyvä. Tästä olen enemmän kuin tyytyväinen. Minusta kun se naisellinen puoli uupuu, niin on aivan loistavaa, että saan heittäytyä ammattitaitoisten käsien armoille. Ei tarvi miettiä, että onkohan se lopputulos nyt hyvä. Sillä sitä on eli meikistä tai hiuksista tämä ei tule kiinni jäämään.


Kultsan kisathan ovat tänä vuonna kaksipäiväiset ja itse olen tulessa huomenna, jolloin kisataan yleiset sarjat Fitness, Body Fitness ja Bikini Fitness. Kisat ovat kumpanakin päivänä jo ennakkoon loppuunmyydyt. Aika huikeaa. Aika paljon on muuttunut siitä, kun viisi vuotta sitten itse aloin kisaamaan. Silloin laji oli aika lailla marginaalinen ja mm. alan suomenkielisiä lehtiä ei ollut kuin pari (joita sai vain tietyistä kaupoista etsiä). Nyt eilen esimerkiksi matkalla huoltoasemilla pysähdellessä oli jokaisessa selkeästi esillä montakin alan lehteä. Paljon on laji siis kulkenut eteenpäin ja ihmisten tietoisuuteen.

Onhan se hienoa nousta huomenna lavalle täyden katsomon edessä. Vielä kun tiedän, että katsomossa on useampikin minua kannustava henkilö, niin fiilis tulee olemaan mahtava. Ja nyt aion nauttia! Työt on tehty, olen tyytyväinen ja olen lopettanut murehtimisen. Voin äärettömän hyvin tällä hetkellä ja olen onnellinen. Nyt aion vain fiilistellä ja nauttia rakastamastani lajista ja tästä olotilasta.

Tahdon sydämeni pohjasta kiittää kaikkia minua kannustaneita henkilöitä, joita onnekseni on paljon. Teitä on läheisissäni, ystävissäni, kavereissani, sukulaisissani, kollegoissani, blogini lukijoissa, asiakkaissani, kilpasiskoissani ja kanssatreenaajissani. Jokainen kohtaaminen on ollut minulle tärkeä. KIITOS.

10 kommenttia:

iive kirjoitti...

Jes, täällä jännitetään sun puolesta ;)

Outi kirjoitti...

Tsemppiä! :)

http://outinfitness.fitfashion.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Olet ihan paras! Mene ja voita! :D TSEMPPIÄ!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea matkaan:)

PetraBettina kirjoitti...

Kiitos teille kaikille tsempistä! Fiilis on hyvä eli nyt unille ja huomenna: Rock n' roll!

Anonyymi kirjoitti...

Mielettömästi onnea hopeasta!! Olit upean näköinen kuvista päätellen!! Wau mikä nainen ja suoritus!

-samuel- kirjoitti...

Onnittelut! :-)

Hanna kirjoitti...

Onnittelut! Hyvältä näytti! :)

PetraBettina kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Huikea fiilis :)

Sisu - sisublogi kirjoitti...

Onnittelut vielä todella mahtavasta kisamenestyksestä! Olit aivan huikea!

Laitoin sinulle tulemaan haasteen blogissani. Käyhänm kurkkaamassa, jos ehdit. Vastaaminen ei ole pakollista, joten voit ottaa haasteen vastaan, jos haluat.

sisublogg.blogspot.fi