sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Pari uutuutta testattu

Alkuun hyvää musiikkia, jota kuunnella sunnuntain ratoksi.Oma sunnuntai kuluu puhtaasti löhöillessä. Viikolla ollut treeneissä kohtalaisen hyvä tekemisen meininki. Saattaa vaikka vahingossa siinä sivussa kehittyäkin. Oispa jännää.

Viikon treenit:
Ma: aamu: jalkatreeni, ilta: BodyPump
Ti: pitkin päivää kahvakuulaa, BodyAttack ja Zumba
Ke: Zumba
To: aamu: rinta+hauis, ilta: kahvakuula ja Zumba
Pe: selkä
La: olka+ojentaja

Paria uutta tuotetta testasin viikolla. Valiolta oli tullut proteiinijogurttijuoma. Juoma on laktoositon ja rasvaton. Makeutuksena sokeria (2%) ja steviaa. Omaan suuhun ainakaan tämä maku ei ihan heti kolahtanut, mutta pitää ehkä testata joskus uudestaan.


 
Mysliä voisin syödä kilokaupalla, mutta valitettavasti myslit sisältävät yleensä melkoisen paljon rasvaa ja sokeria. Tätä mysliä ostin täysin mainoksen uhrina ja kauppiaan hyvän tuoteasettelun ansiosta. Oli varsin marjaisa eli hyvin makua marjoista. Toisena vaihtoehtona olisi ollut Hedelmä & Pähkinä. Tässä on sokeria 13 g/100 g, kuitua 9,9 g/100 g ja rasvaa 5,9 g/100 g. Ihan kelpo mysli siis!
 
Muuten meillä on taas asunut hyvin laiska kokki. Ateriat ovat koostuneet lähinnä pakastekasviksista ja lihasta. Miksi nähdän turhaa vaivaa, kun helpostikin saa hyvää ruokaa?
 
Parsakaalia, kukkakaalia, porkkanaa, broileria, kinkkua ja aurinkokuivattua tomaattia.

Tämänkin tein itse. Tai sitten en. Perjantai-illalla ystävän kanssa syömässä.
Ei siis muuta kuin uutta viikkoa kohti. Muistakaa löhötä välillä, niin jaksaa taas painaa. Jatkan hyvän musiikin kuuntelua ja kissan silittelyä. Palaillaan!

2 kommenttia:

Vim kirjoitti...

Tulisipa joskus joku sellainen jugurtti/rahka, joka olisi vakeutettu ainoastaan stevialla. En ymmärrä miksi joka tuotteeseen tarvii sitä sokeria laittaa.

PetraBettina kirjoitti...

Noissa ProFeel-tuotteissa taitaa kaikissa olla sokeria. Tästä sen olisi kyllä hyvin voinut jättää pois, kun joka tapauksessa makeutusainetta käytetään.. En kanssa keksi sokerin käytölle mitään järkevää syytä.