maanantai 30. heinäkuuta 2012

Pakko hehkuttaa!

Nimittäin aivan loistavia treenejä takana! Vihdoin, VIHDOIN, olen päässyt takaisin hyviin, energisiin treeneihin ja odotan päivän salitreeniä innolla. Useampi viikko meni huonoilla treeneillä, koska ei vaan napannut ja oli niin paljon kaikkea muuta. Into oli poissa. Mutta nyt, jestas mikä muutos!

Tänään ensin Zumba (asiakkaiden puolella tällä kertaa) ja sitten rinta ja... niin, ojentajat. Rinta-hauistreeniähän lähdin tekemään mutta jossain vaiheessa huomasin tekeväni ojentajia...whaat? Kävin Porihallilla vierailemassa ja ilmeisesti häkellyin salin ihmistungoksesta niin, että tein ihan vääriä lihasryhmiä. Nooh, näitähän sattuu. No eikä satu, ihme kohellusta.

Joka tapauksessa se rinta-OJENTAJAtreeni:
Vinopenkki 3x10-12
Penkki kp 3x10
Ristikkäistalja 3x8-12+pudotus
Oj.penkki 3x8
Dippi kevennettynä 3x10-12
Oj. pun

Eilen huippujalkatreeni!
Lämmittelyksi crossarilla 30 min
Kyykky 12x70 kg, 3x8x80 kg
Koukistus makuulla x4, 20-30 kg
Jalkaprässi 4x10-12
SJMV käsipainoilla + askelkyykkykävely 3x18 kg
Vatsat laitteessa + pallolla x 3

Oi joi, mitähän sitä huomenna keksisi. Pitää ehkä tehdä ne HAUIKSET.

Aika jännä, että ennen tätä vuotta ei  salille meno koskaan ärsyttänyt ja aina sai hyviä treenejä tehtyä. Nyt oikeastaan koko tämä vuosi on mennyt vähän niin ja näin. Aika vuoristorataa. Jälkeenpäin on tietysti hyvä pohtia syitä. Kolme tiukkaa kesää, kisaamista, onnea ja pettymyksiä, jatkuvaa kovaa treeniä. Sen lisäksi elämässä muuten muutoksia ja paljon uusia asioita. Että onko se nyt ihme jos ei aina nappaa? Ehkäpä tärkeintä on välillä antaa itsensä olla ottamatta stressiä treeneistä ja jatkaa sitten kun näinkin hyvältä tuntuu. Eikä minusta kyllä ihan kukkakeppiä ole silti tullut, että ehkäpä peli ei ole vielä menetetty ;)

Ei kommentteja: